Libnet.ro
UNICEF

07:45

SpaceX il trimite pe Yusaku Maezawa in jurul Lunii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SpaceX il trimite pe Yusaku Maezawa in jurul Lunii

Miliardarul japonez Yusaku Maezawa va fi primul turist trimis intr-o calatorie in jurul Lunii de compania americana privata SpaceX. El va fi insotit de artisti, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

SpaceX a anuntat cine este primul turist care va zbura in jurul Lunii. Care sunt planurile sale

Yusaku Maezawa, un antreprenor miliardar din Japonia, este primul turist spatial care va zbura in jurul Lunii, a anuntat chiar Elon Musk, fondatorul companiei SpaceX. Maezawa este fondatorul Zozotown, cel mai mare .

Cine este primul turist care va zbura in jurul Lunii. SpaceX a facut marele anunt

Elon Musk, fondatorul SpaceX, a anuntat cine este cel care va zbura in jurul Lunii. Yusaku Maezawa, un antreprenor miliardar din Japonia, va trai aceasta experienta. Maezawa este si fondatorul celui mai.

Cine este primul om care va zbura in jurul Lunii cu SpaceX

Elon Musk, CEO-ul SpaceX, a dezvaluit recent cine este astronautul care va zbura in jurul Lunii, cu ajutorul rachetei Big Falcon Rocket. in urma cu cateva zile, au aparut informatii conform.

Cine este primul pasager pe care SpaceX il va trimite in jurul Lunii si cand va avea loc misiunea turistica privata

In februarie 2017, Elon Musk anunta planurile companiei sale de a trimite un om in excursie in jurul Lunii, in scop turistic. Acesta avea sa urce la bordul rachetei Falcon Heavy, cea testata de antreprenor in februarie 2018, insa planurile s-au schimbat putin. Noua data de lansare si numele primului pasager au fost dezvaluite in cadrul unei conferinte.

SpaceX va anunta in cateva ore numele primului turist care va zbura in jurul Lunii

Reprezentantii companiei americane SpaceX au ales deja primul turist spatial care va zbura in jurul Lunii si vor dezvalui in cursul zilei de luni numele lui si alte detalii despre acest proiect spatial,.

Space X a ales primul turist care va zbura in jurul Lunii

Reprezentantii companiei americane SpaceX au ales deja primul turist spatial care va zbura in jurul Lunii si vor dezvalui in cursul zilei de luni numele lui si alte detalii despre acest proiect spatial,.

SpaceX va trimite un miliardar japonez pe luna. Acesta planuieste sa ia si ctiva artisti cu el

SpaceX sustine ca Yusaku Maezawa, un miliardar din Japonia, va pleca intr-o calatorie spre luna in 2023 la bordul unei rachete care urmeaza sa fie construita de catre companie. Maezawa nu va zbura singur. Acestuia i se vor alatura intre sase si opt artisti alesi dintr-o serie de pictori, fotografi, muzicieni, regizori, designeri de moda si arhitecti din toata lumea, scrieThe Atlantic.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )