Libnet.ro
UNICEF

07:30

Spaima TRAFICANTILOR s-a pensionat! Da, este vorba chiar de... (FOTO)

B1 B1,
Spaima TRAFICANTILOR s-a pensionat! Da, este vorba chiar de... (FOTO)

Frumoasa, desteapta si inimoasa! Asa o descriu politistii de frontiera din vama Albita pe Lila, catelusa care, de 9 ani de zile, este unul dintre cei mai constiinciosi si vigilenti grainiceri de la hotarul. continuă pe B1

A implinit 82 de ani si a pozat SEXY pe plaja! Da, este vorba chiar de... (FOTO)

A implinit, luni, 82 de ani, dar arata si se simte cu mult mai tanara. N-a avut nicio problema sa-si sarbatoreasca ziua la mare si sa se pozeze senzual pe plaja. Da, este vorba despre celebra cantarea.

A implinit 82 de ani si a pozat SEXY pe plaja! Da, este vorba chiar de una dintre CELE MAI CELEBRE FEMEI din Romania (FOTO)

A implinit, luni, 82 de ani, dar arata si se simte cu mult mai tanara. N-a avut nicio problema sa-si sarbatoreasca ziua la mare si sa se pozeze senzual pe plaja. Da, este vorba despre celebra cantarea.

Imagini incredibile cu MONSTRUL din Teleorman! Este vorba chiar de... (FOTO)

Teleormanul naste monstri. Dovada sta un somn de 80 de kilograme, capturat de un pescar pe raul Olt. Monstrul are o lungime de 2,35 metri si a fost scos din apa dupa o lupta de 20 de minute! Somnul de 80 de.

BLESTEMUL Elodiei Ghinescu! inca o condamnare SOCANTA, dupa ce politistul CIOACA a ajuns dupa gratii! Este vorba chiar despre fratele avocatei! Asta EXPLICA TOTUL

Fratele Elodiei Ghinescu, celebra avocata disparuta, a fost condamnat la inchisoare pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Barbatul este profesor de religie la un liceu din.

inca o TRAGEDIE in televiziune! O celebra prezentatoare a murit! Da, este vorba chiar despre...

Cunoscuta prezentatoare BBC, Rachael Bland, a murit, la varsta de 40 de ani, din cauza unui cancer la san cu care a fost diagnosticata in 2016. Luni, ea a publicat recent un mesaj pe Twitter in care marturisea.

Din PACATE, anuntul TRIST a fost facut: Este vorba de fostul primar VIOREL LIS... Oana Lis a pregatit TAMAIA si...

Viorel Lis nu se simte deloc bine dupa accidentul vascular pe care l-a suferit acum cateva luni. Vestile triste au fost confirmate chiar de sotia sa, Oana Lis. Preferam sa fiu la emisiune cu el chiar daca eram.

Daca e pe MOARTE nu mai stam cu el? Andreea Esca a facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, este vorba despre...

Daca televiziunea o sa moara, o sa moara cu mine acolo, a sustinut Andreea Esca, intrebata daca ar renunta la televiziune, dat fiind ca este implicata si in mai multe proiecte in print si.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2896 seconds )