Libnet.ro
UNICEF

09:15

Spania: Alti 655 de pacienti infectati cu noul coronavirus au decedat in ultimele 24 de ore, iar bilantul a trecut de 4.000. Numarul confirmatilor a depasit 56.000, cu peste 8.500 de cazuri noi

B1 B1,
Spania: Alti 655 de pacienti infectati cu noul coronavirus au decedat in ultimele 24 de ore, iar bilantul a trecut de 4.000. Numarul confirmatilor a depasit 56.000, cu peste 8.500 de cazuri noi

Spania a anuntat, joi, ca alte 655 de persoane infectate cu noul coronavirus au decedat, astfel ca bilantul fatalitatilor a urcat la 4. 089, potrivit El Pais. in plus, autoritatile spaniole au precizat ca,. continuă pe B1

CORONAVIRUS |inca trei decese ale unor pacienti infectati cu COVID-19, in Romania. Bilantul ajunge la 17 victime, dintre care 8, la Suceava

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat miercuri seara ca inca trei pacienti contaminati cu noul coronavirus au murit, in Romania. Este vorba despre un barbat de63 de ani, din judetul Neamt,.

143 de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Bilantul total a ajuns la 576 de pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus in Romania a ajuns luni la 576 de cazuri dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 143 cazuri. La ATI, in acest moment, sunt internati 15 pacienti, dintre care 7 in stare grava. Dintre cele 576 de persoane confirmate pozitiv, 73 au fost declarate vindecate si externate. De asemenea, numarul deceselor pacentilor infectati cu noul coronavirus a ajuns luni la 4 persoane.

186 de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Bilantul total a ajuns la 762 de pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus in Romania a ajuns marti la 762 de cazuri dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 186 cazuri. Pana astazi, 24 martie, 8 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 si cu boli cronice preexistente, internate in spitale din Bucuresti, Suceava, Craiova si Iasi, au decedat. La ATI, in acest moment, sunt internati 16 pacienti, din care 6 in stare grava.

Prefectul Catalin Boboc, dupa propunerea DSP Galati: in Braila se va asigura doar tratarea pacientilor infectati cu noul coronavirus din judetul nostru

In spitalele din Braila vor fi tratati doar pacientii infectati cu COVID-19 din judet, a anuntat prefectul Catalin Boboc, dupa videoconferinta de marti, organizata de Ministerul Sanatatii, in care a.

123 de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus in Romania. Bilantul total a ajuns la 1029 pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus in Romania a ajuns joi la 1029 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate 123 de cazuri noi. La sectiile de terapie intensiva sunt internati, in acest moment, 29 de pacienti, din care 23 in stare grava. 94 au fost declarati vindecati si externati 53 la Timisoara, 28 la Bucuresti, 6 la Craiova, 5 la Constanta, unul la Cluj si unul la Iasi).

144 de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus in Romania. Bilantul total a ajuns la 906 pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus in Romania a ajuns miercuri la 906 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate 144 de cazuri noi. La ATI, in acest moment, sunt internati 18 pacienti, din care 8 in stare grava. Starea de sanatate a celorlalti pacienti este buna, stationara, au precizat autoritatile.

Primele rezultate ale testarii voluntare din Islanda arata ca aproximativ 1% din locuitorii tarii au noul coronavirus

In Islanda a inceput o testare la scara larga a populatiei, pentru a depista infectia cu noul coronavirus, iar primele rezultate arata ca aproximativ 1% dintre islanezi sunt infectati cu noul coronavirus,.

Un roman a parasit sectia de Terapie Intensiva in aplauzele medicilor. Soferul de TIR din Spania, infectat cu noul coronavirus a fost salvat (VIDEO)

Un sofer roman de TIR, infectat cu noul coronavirus a fost scos de la Terapie Intensiva in aplauzele medicilor. Barbatul, in varsta de 43 de ani a fost pacientul 0 din Galicia. Starea lui a fost critica, din.

Dupa ce a depasit China la nivel de decese, Spania cere statelor NATO kituri de testare, ventilatoare si echipamente de protectie specifice luptei cu noul coronavirus

Armata spaniola va cere partenerilor din NATO kituri de testare pentru noul coronavirus, ventilatoare si echipamente de protectie specifice luptei cu COVID-19, ca parte din aranjamentele Aliantei privind asistenta.

153 de cadre medicale si personal auxiliar au fost infectate cu noul coronavirus: situatia pe judete

Potrivit ultimelor cifre publicate de autoritati joi, 153 de cadre medicale si persoanele auxiliar din sistemul medical erau confirmate cu noul coronavirus. Aproape jumatate din cei infectati, 70, sunt medici, iar in randul asistentelor medicale vorbim de 50 de persoane confirmate pozitiv.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )