Libnet.ro
UNICEF

10:00

153 de cadre medicale si personal auxiliar au fost infectate cu noul coronavirus: situatia pe judete

Adevărul Adevărul,
153 de cadre medicale si personal auxiliar au fost infectate cu noul coronavirus: situatia pe judete

Potrivit ultimelor cifre publicate de autoritati joi, 153 de cadre medicale si persoanele auxiliar din sistemul medical erau confirmate cu noul coronavirus. Aproape jumatate din cei infectati, 70, sunt medici, iar in randul asistentelor medicale vorbim de 50 de persoane confirmate pozitiv. continuă pe Adevărul

Cate cadre medicale din Romania sunt infectate pana acest moment cu COVID-19: 184 persoane

Din cauza situatiei tot mai grave din Romania, numarul infectatilor a inceput sa creasca semnificativ. Astfel incat, autoritatile sunt in continua controlare a mall-urilor si a strazilor. Romania intra incepand cu data de 25 martie in carantina. Cate cadre medicale din Romania sunt infectate pana acest moment cu COVID-19 UPDATE:184 de cadre medicale infectate cu .

153 de cadre medicale din spitalele din Romania, infectate cu coronavirus

153 de cadre medicale si personal auxiliar din spitalele din Romania au fost confirmate cu infectie cu coronavirus, a transmis astazi Ministerul Sanatatii, la solicitarea HotNews. ro.

153 de cadre medicale si personal auxiliar au fost confirmate cu COVID-19!

Grupul pentru Comunicatii Speciale a oferit in jurul dupa amiezii statistica infectarii cu coronavir.

VIDEO Trei cadre medicale din Galati sunt infectate cu noul coronavirus. Au fost declansate anchete epidemiologice la trei spitale

O asistenta medicala de la Spitalul de Pediatrie Sf. Ioan din Galati, o asistenta de la Spitalul de Boli Infectioase si o biochimista de la Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei au fost testate pozitiv cu COVID-19.

Aproape 15% dintre pacientii cu COVID-19 din Romania sunt medici. Din totalul de 153 de cadre medicale infectate, 90 provin de la Suceava

Un numar de 153 de cadre medicale si personal auxiliar au fost confirmate cu COVID-19, potrivit datelor raportate din teritoriu catre Institutul National de Sanatate Publica -Centrul National de.

Pacient infectat cu coronavirus la spitalul Floreasca din Bucuresti: 30 de cadre medicale au fost izolate la domiciliu

Un pacient de la Spitalul Floreasca din Bucuresti a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Sapte medici si 23 de asistenti medical si personal auxiliar au fost izolati la domiciliu.

INSP: Peste 150 de cadre medicale din Romania, infectate cu COVID-19

Peste 150 de cadre medicale si personal din spitale au fost confirmate cu COVID-19 in toata tara, potrivit datelor centralizate de Institutul National de Sanatate Publica.

inca 25 de cadre medicale din Spitalul Suceava au fost confirmate cu coronavirus. Totalul a ajuns la 52

Update: Problemele de la Spitalul din Suceava se agraveaza de la o ora la alta. Rezultatele testelor sosite luni arata ca alte 25 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 52 de cadre medicale. Practic, intr-o singura zi aproape ca s-a dublat numarul cazurilor de medici si asistenti medicali in cazul carora s-a confirmat imbolnavirea cu noul coronavirus.

27 de cadre medicale, dintre care 19 medici, sunt infectate cu coronavirus la Spitalul din Suceava

Alerta la la Spitalul Judetean din Suceava. Sunt 27 de cadre medicale infectate cu noul coronavirus. Este vorba de 19 medici si 8 asistentiinfirmiere, iar alte persoane asteapta rezulatul testelor pentru a afla daca sunt sau nu infectate cu COVID-19.

Acuzatii grave la Spitalul din Suceava, unde 92 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus: Am fost obligati sa venim la serviciu

Cu trei morti si 92 de cadre medicale infectate cu coronavirus, Spitalul Judetean Suceava inregistreaza cea mai grava situatie provocata de COVID-19. Din spital sau izolare, medicii acuza sub protectia anonimatului: Nu a contat daca eram pozitivi sau in asteptarea rezultatului. Am fost chemati la servciu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2729 seconds )