Libnet.ro
UNICEF

05:15

Spania: Autorul jafului secolului a fost arestat. Cine este cel mai temut hacker din lume

B1 B1,
Spania: Autorul jafului secolului a fost arestat. Cine este cel mai temut hacker din lume

Autorul celui mai mare jaf din istoria bancilor a fost prins. Politia spaniola a reusit sa ii vina de hac creierului bandei de hackeri care a reusit sa jefuiasca peste 100 de institutii financiare in lumea i. continuă pe B1

Alexander Adamescu a fost arestat in Anglia

Fiul lui Dan Adamescu, Alexander, a fost arestat preventiv in cursul lunii martie in Marea Britanie dupa ce o instanta londoneza a constatat ca acesta ar fi folosit acte false in timpul judecarii.

Surse: Alexander Adamescu a fost ARESTAT la Londra pentru folosirea de acte false in timpul judecarii procesului de extradare

Alexander Adamescu a fost arestat la Londra, iar acuzatiile la adresa acestuia sunt extrem de grave. Instanta londoneza a constatat ca acesta ar fi folosit acte false in timpul judecarii procesului de.

Alexander Adamescu a fost ARESTAT la Londra pentru folosirea de acte false in timpul judecarii procesului de extradare (VIDEO)

Alexander Adamescu a fost arestat la Londra, iar acuzatiile la adresa acestuia sunt extrem de grave. Instanta londoneza a constatat ca acesta ar fi folosit acte false in timpul judecarii procesului de.

Alexander Adamescu a fost arestat in Marea Britanie

Alexander Adamescu a fost arestat preventiv, luni seara, in Marea Britanie, dupa ce o instanta londoneza a constatat ca acesta a folosit acte false in instanta in timpul judecarii procesului de extradare, informeaza Evenimentul Zilei si Libertatea.

Secta cu sclave sexuale sub umbrela unor cursuri de dezvoltare personala: Maestrul retelei a fost arestat in Mexic si risca inchisoarea pe viata in SUA

Fondatorul unei secte ascunse sub umbrela unei organizatii de dezvoltare personala a fost arestat duminica in Mexic si urmeaza sa fie adus astazi in fata unei instante din Statele Unite, barbatul fiind suspectat de constituirea unei retele de sclave sexuale in beneficiul sau.

Un functionar guvernamental din Polonia a fost arestat sub acuzatia de spionaj in favoarea Rusiei

Un functionar guvernamental din Polonia a fost arestat sub acuzatia de spionaj in favoarea Rusiei, barbatul fiind acuzat de transmiterea unor informatii despre planurile Varsoviei de a se opune constructiei gazoductului Nord Stream 2, transmite Reuters.

Investitie importanta pentru un startup ce face solutii de securitate pentru email si are printre fondatori o romanca. Cine este tanara antreprenoare, doctor in informatica

Raluca Ada Popa, doctor in informatica la MIT, este co-fondatoarea startup-ului american Preveil, ce a dezvoltat o solutie de securitate pentru emailurile companiilor. Startup-ul a primit o runda A de investitie de la fondul Spark Capital. Cine este tanara antreprenoare care a creat solutii de securitate IT folosite de Google, Microsoft, SAP sau Lincoln Labs.

Viorica Dancila schimba conducerea ANPC: Cine este noul sef al Protectiei Consumatorilor

A fost schimbat seful Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC). Premierul Viorica Dancila a semna, miercuri, decizia de schimbare a lui Marcel Bogdan Pandelica din functia de.

Cine este Oana Gianina Bulai, noul consilier de stat al premierului Dancila

Oana Gianina Bulai a fost numita in functia de consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Viorica Dancila. Decizia a fost publicata luni in.

Numire surpriza la Palatul Victoria! Cine este Oana Gianina Bulai, noua consiliera a premierului Viorica Dancila

Oana Gianina Bulai este noul consilier de stat al premierului Viorica Dancila. Tanara a fost consiliera personala a presedintelui Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, recent eliberat din puscarie.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )