Libnet.ro
UNICEF

21:15

Viorica Dancila schimba conducerea ANPC: Cine este noul sef al Protectiei Consumatorilor

B1 B1,
Viorica Dancila schimba conducerea ANPC: Cine este noul sef al Protectiei Consumatorilor

A fost schimbat seful Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC). Premierul Viorica Dancila a semna, miercuri, decizia de schimbare a lui Marcel Bogdan Pandelica din functia de. continuă pe B1

Angelina Jolie l-a inlocuit pe Brad Pitt! Cine este noul barbat din viata actritei

Angelina Jolie l-a inlocuit pe Brad Pitt cu un agent imobiliar chipes, ceva mai in varsta, potrivit unei surse din anturajul vedetei. Dupa despartirea de Brad, Angelina s-a simtit destul de rau.

Catalanii acuza setea de razbunare a statului spaniol. Cine este noul lider regional de la Barcelona

Presedintele Parlamentului regional al Cataloniei, Roger Torrent, a lansat, luni, un apel pentru inf.

Teodorovici schimba conducerea de la ANAF. Ionut Misa, noul sef

Eugen Teodorovici a inaintat catre premierul Viorica Dancila propunerea ca la sefia ANAF sa fie numit fostul ministru Ionut Misa, scrie Digi24 .

Cine este Oana Gianina Bulai, noul consilier de stat al premierului Dancila

Oana Gianina Bulai a fost numita in functia de consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Viorica Dancila. Decizia a fost publicata luni in.

Numire surpriza la Palatul Victoria! Cine este Oana Gianina Bulai, noua consiliera a premierului Viorica Dancila

Oana Gianina Bulai este noul consilier de stat al premierului Viorica Dancila. Tanara a fost consiliera personala a presedintelui Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, recent eliberat din puscarie.

Viorica Dancila curata Guvernul de oamenii lui Tudose. Pe cine a mai dat afara

Premierul Viorica Dancila curata Guvernul de oamenii lui Mihai Tudose. Luni, Alexandru - Vasile Oprean a fost eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii si Identitatii Nationale,.

Viorica Dancila este neprofesionista. Scriitoarea Ana Blandiana se alatura miscarii rezist

Scriitoarea Ana Blandiana se alatura oficial miscarii Rezist. Aceasta s-a aratat nemultumita fata de premierul Viorica Dancila, pe care a catalogat-o drept neprofesionista. Miscarea Rezist are.

Viorica Dancila, convocata in Parlament sa dea explicatii despre banii romanilor

Premierul Viorica Dancila a fost convocata, in data de 3 aprilie, in Parlament pentru a da explicatii despre modul in care sunt cheltuiti banii romanilor. in Orei prim-ministrului, Dancila va da.

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu presedintele Parlamentului Republicii Moldova

Premierul Viorica Dancila l-a primit, ieri, pe Andrian Candu, presedintele Parlamentului Republicii Moldova, aflat la Bucuresti cu ocazia participarii la sedinta solemna a Parlamentului Romaniei dedicata implinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania, se arata intr-un comunicat al Guvernului, dat publicitatii.

Viorica Dancila a numit-o consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru pefosta mana dreapta a presedintelui CJ Neamt (FOTO)

Viorica Dancila a numit-o pe Oana Gianina Bulai, fost consilier al presedintelui Consiliului Judetean CJ) Neamt, Ionel Arsene, in functia de consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2412 seconds )