Libnet.ro
UNICEF

07:30

Spania a depasit China la numarul de cazuri. Bilantul deceselor, doar o scadere foarte usoara

Hotnews Hotnews,
 Spania a depasit China la numarul de cazuri. Bilantul deceselor, doar o scadere foarte usoara

Numarul deceselor din cauza coronavirusului de duminica pana luni a fost de 812, o usoara scadere fata de bilantul record de 838 de victime raportat pentru sambata-duminica. continuă pe Hotnews

Spania a depasit China la numarul de cazuri de coronavirus: 85.195 de persoane cu COVID-19

Numarul cazurilor de coronavirus din Spania a urcat luni la 85. 195, depasind astfel China, unde au fost raportate pana in prezent 81. 470 de infectari cu COVID-19.

Spania a depasit China! 769 de decese noi in 24 de ore. Medicii sunt obligati sa-i lase sa moara pe batrani

Spania se confrunta cu o situatie dramatica, similara cu cea din Italia, dupa ce sistemul medical a intrat in colaps. Medicii plang si povestesc cu durere in suflet cum li se cere ca persoanele de peste 65 de ani sa fie deconectate de la aparate, pentru a li se oferi o sansa la viata persoanelor .

AGENTIILE DE PRESA: Spania depaseste China ca numar de cazuri de Covid-19

Spania a inregistrat luni alte 812 decese din cauza noului coronavirus in ultimele 24 de ore - reprezentand o crestere cu 12%, un ritm mai scazut decat in zilele precedente, a anuntat Ministerul Sanatatii, relateaza Reuters.

Coronavirus in Romania: Bilantul deceselor a ajuns la 47

Bilantul deceselor din cauza coronavirusului a ajuns la 47 in Romania. Potrivit Grupului de comunicare strategica, ultimul pacient decedat este un barbat de 77 de ani din Hunedoara.

Bilantul deceselor in Romania din cauza coronavirusului ajunge la 44 Ultimul pacient, un barbat de 74 de ani din Satu Mare

Bilantul deceselor in Romania din cauza coronavirusului a ajuns la 44, luni, a anuntat Grupul de comunicare strategica. Este vorba despre un barbat de 74 de ani din Satu Mare.

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 43 - un barbat de 72 de ani din Arad, care nu a calatorit si nu a intrat in contact cu vreo persoana infectata

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 43, duminica seara. Este vorba despre un barbata de 72 de ani din Arad, care nu a calatorit si nu a intrat in contact cu vreo persoana infectata.

inca doi morti de coronavirus. Bilantul deceselor ajunge la 42

O femeie de 75 de ani si un barbat de 82 de ani, ambii din judetul Hunedoara, ridica bilantul deceselor cauzate de Covid-19, in Romania, la 42, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Niciunul dintre cei doi nu a avut istoric de calatorie si nici contact cunoscut cu caz confirmat.

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 40 Unul dintre pacienti este o tanara de 27 de ani, fiind cel mai tanar roman decedat din cauza COVID-19

Alti doi pacienti au murit din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor in Romania a ajuns duminica la 40. Este vorba despre o tanara de 27 de ani din Botosani si despre un barbat de 71 de ani. Povestea tinerei de 27 de ani care a murit din cauza coronavirusului.

Coronavirus Franta: Bilantul deceselor a ajuns la 2.606, in timp ce numarul cazurilor de COVID-19 a depasit 40.000

Autoritatile franceze au raportat duminica 292 de noi decese provocate de noul coronavirus, cu 13% mai mult fata de ziua precedenta si ducand numarul total al mortilor la 2. 606 de la 1 martie, relateaza Reuters.

Tarile de Jos: Bilantul deceselor a urcat la 639, cu 93 in ultimele 24 de ore. Peste 1.100 de cazuri noi au dus numarul imbolnavirilor la aproape 9.800

Autoritatile din Tarile de Jos au raportat, sambata, alte 93 de decese printre pacientii infectati cu noul coronavirus, iar bilantul fatalitatilor a ajuns la 639. Totodata, au fost confirmate alte 1.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2168 seconds )