Libnet.ro
UNICEF

21:00

inca doi morti de coronavirus. Bilantul deceselor ajunge la 42

Adevărul Adevărul,
inca doi morti de coronavirus. Bilantul deceselor ajunge la 42

O femeie de 75 de ani si un barbat de 82 de ani, ambii din judetul Hunedoara, ridica bilantul deceselor cauzate de Covid-19, in Romania, la 42, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Niciunul dintre cei doi nu a avut istoric de calatorie si nici contact cunoscut cu caz confirmat. continuă pe Adevărul

inca un mort de coronavirus. Bilantul deceselor ajunge la 43

Un barbat de 72 de ani a pierdut, duminica seara, lupta pentru viata in Arad. Acesta a fost testat pe 26 martie, dar rezultatul analizei care confirma ca este infectat cu COVID-19 a venit astazi cand a decedat.

CORONAVIRUS. Bilantul deceselor din Bulgaria a ajuns la 8, iar autoritatile au confirmat pana acum 338 de imbolnaviri

O femeie de 74 de ani si fiica sa astmatica in varsta de 51 au decedat, la spitalul din Blagoevgrad, dupa ce fusesera testate pentru noul coronavirus, anunta ministerul bulgar al Sanatatii duminica,.

Un barbat din Iasi a murit de coronavirus. Bilantul deceselor la nivel national a ajuns la 23

Un nou deces provocat de coronavirus in Romania, mai exact in judetul Iasi.

Alti 3 romani din strainatate au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor - 11

Alti 3 romani din strainatate, mai exact din Italia, Franta si Marea Britanie, au murit din cazuza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor de la inceputul epidemiei ajunge la 11, conform datelor transmise joi de Grupul de Comunicare Strategica.

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 40 Unul dintre pacienti este o tanara de 27 de ani, fiind cel mai tanar roman decedat din cauza COVID-19

Alti doi pacienti au murit din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor in Romania a ajuns duminica la 40. Este vorba despre o tanara de 27 de ani din Botosani si despre un barbat de 71 de ani. Povestea tinerei de 27 de ani care a murit din cauza coronavirusului.

inca un deces al unei persoane confirmate cu coronavirus: bilantul a urcat la 26 de morti

Vineri seara a mai murit o persoana diagnosticata cu coronavirus, bilantul ajungand, astfel, la 26 de decese in Romania.

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 43 - un barbat de 72 de ani din Arad, care nu a calatorit si nu a intrat in contact cu vreo persoana infectata

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 43, duminica seara. Este vorba despre un barbata de 72 de ani din Arad, care nu a calatorit si nu a intrat in contact cu vreo persoana infectata.

SITUATIA COVID-19 IN ROMANIA: Bilantul imbolnavirilor ajunge la 1292

ACTUALIZARE - 20:42 - inca un deces al unei persoane confirmate cu coronavirus a fost anuntat, vineri seara fiind vorba de un barbat de 65 de ani din judetul Timis, cunoscut cu afectiuni cardiovasculare. Bilantula urcat astfel la 26 de morti. --- *ACTUALIZARE - 18:32 - inca o persoana diagnosticata cu coronavirus a murit, fiind vorba despre un barbat de 81 de ani din Bucuresti, despre care medicii nu au transmis ca ar fi avut si alte comorbiditati. Numarul deceselor a ajuns la 25. --- *ACTUALIZARE - 13:31 - Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus a ajuns vineri la 1292 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost diagnosticate 263 de persoane, fiind cel mai mare numar inregistrat de la declansarea epidemiei in Romania. Un numar de 32 de pacienti se afla la ATI, starea a 24 dintre ei fiind grava. * ACTUALIZARE - 07:13 - inca un deces al unei persoane diagnosticate cu coronavirus a fost inregistrat vineri noapte, o femeie de 80 de ani internata la Iasi. Bilantul a ajuns la 24 de decese.

CORONAVIRUS. 22 de romani infectati cu COVID-19 au murit. Patru noi decese confirmate. Un pacient de 45 de ani a murit in ambulanta, iar altul, de 49 de ani, la domiciliu

Grupul de Comunicare Strategica anunta inca patru decese ale unor pacienti cu COVID-19 din Romania. Bilantul deceselor ajunge astfel la 22. Este vorba despre un barbat de 56 ani, din judetul Dambovita,.

CORONAVIRUS. Bilantul deceselor din tara a ajuns la 42: Ultimele doua victime, ambele din Hunedoara, nu au avut istoric de calatorie si nici contact cunoscut cu vreun caz confirmat

Autoritatile romane au anuntat, duminica seara, alte doua decese printre pacientii infectati cu noul coronavirus din Romania, astfel ca bilantul national a urcat la 42 de victime. Ambele fatalitati se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )