Libnet.ro
UNICEF

09:31

Spania: Dezbaterile din Parlament pentru investirea premierului vor incepe pe 22 iulie

România Liberă România Liberă,
Spania: Dezbaterile din Parlament pentru investirea premierului vor incepe pe 22 iulie

Parlamentul spaniol va incepe pe 22 iulie procesul prin care se va pronunta asupra investirii din no. continuă pe România Liberă

Cei cinci candidati pentru Consiliul Fiscal au fost validati in unanimitate de comisiile reunite de buget din Parlament

Cei cinci candidati pentru Consiliul Fiscal au fost votati de catre comisiile reunite de buget din Parlament. Daniel Daianu, George Georgescu, Bogdan-Octavian Cozmanca, Georgiana Camelia Cretan si Sebastian Bogdan Capraru sunt cei cinci candidati care au fost validati marti. Fiecare din cei 5 a sustinut timp de cateva minute o prezentare a activitatii relevante, dupa care s-a trecut la vot, lista celor 5 trecand cu unanimitate de voturi. Cei 5 urmeaza sa fie validati miercuri de plenul Parlamentului.

Adevaruri ascunse. Meteo din batrani pentru luna iulie

Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri ascunse meteo din batrani pentru luna iulie. Avem un iulie cu oscilatii de temperatura extraordinar de mari, mai ales pe primele 7-8 zile ale lunii iulie,.

Congres PSD. Un candidat si-a anuntat retragerea din cursa pentru functia de presedinte executiv al partidului

Deputatul Sorin Bota si-a anuntat retragerea din cursa pentru functia de presedinte executiv al PSD, manifestandu-si de la tribuna Congresului extraordinar al partidului, sprijinul pentru contracandidatul sau,.

Mugur Isarescu, audiat in Parlament pentru un nou mandat

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, a fost audiat marti, inParlament, pentru un nou mandat. Acesta a subliniat obiectivele pe care le are BNR, dar si obiectivele stabilite.

Mugur Isarescu, votat in unanimitate in Comisiile din Parlament, pentru un nou mandat de guvernator BNR

Mugur Isarescu a fost votat, marti, in Comisiile reunite de buget - finante din Parlament pentru un nou mandat de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei. Validarea lui Isarescu a fost decisa cu unanimitate de.

Noii membri ai Consiliului Fiscal, avizati favorabil de comisiile de specialitate din Parlament

ACTUALIZARE - Audierea a luat sfarsit, iar noul Presedinte va fi ales in prima sedinta a Consiliului Fiscal, dupa ce toti cei audiati astazi au primit aviz favorabil. ----- *ACTUALIZARE - George Georgescu, avizat pozitiv ----- *ACTUALIZARE Daniel Daianu, fost membru in CA al BNR, fost economist sef al BNR, avizat pozitiv in unanimitate. ----- *ACTUALIZARE - Georgiana Camelia Cretan, profesor doctor universitar politici fiscale si bugetare, avizata pozitiv. ----- *ACTUALIZARE - Sebastian Bogdan Capraru, avizat pozitiv. ----- *ACTUALIZARE - Octavian Cozmanca a fost avizat pozitiv. ----- Noii membrii ai conducerii Consiliului Fiscal intra, acum, in audieri, la Parlament.

Business report: Cele mai scumpe orase din Europa pentru angajatii straini; Probleme pentru Prima Casa! in prima jumatate a anului, garantiile au scazut cu 40% fata de aceeasi perioada din 2018

Bilantul proiectelor de infrastructura in primele sase luni din 2019: proiecte in constructie, contracte semnate si licitatii lansate. Dupa cele sase luni din acest an, Ministrul Transporturilor a redus estimarea de kilometri. Castigurile nete ale salariatilor din Bucuresti, mai mari cu 15% in aprilie decat in anul anterior. Pensiile din Capitala, in crestere cu 10%. Numarul salariatilor din Capitala a ajuns, la finele lunii aprilie 2019, la.

Venezuela expulzeaza 59 de columbieni incarcerati din 2016 pentru planuirea unei lovituri de stat (ONG)

Guvernul Venezuelei a decis sa expulzeze sambata 59 de columbieni incarcerati din 2016 fara sa fi fost judecati, pentru ca au intentionat, potrivit presedintelui Nicolas Maduro, sa organizeze o lovitura de stat, transmite AFP, citand o organizatie venezueleana de aparare a drepturilor omului, scrie Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )