Libnet.ro
UNICEF

17:00

Spania: Doi dintre cei patru detinuti pentru atentatele din Catalonia, trimisi la inchisoare/ Imamul Abdelbaki Es Satty a fost instigatorul pentru complot

Hotnews Hotnews,
 Spania: Doi dintre cei patru detinuti pentru atentatele din Catalonia, trimisi la inchisoare/ Imamul Abdelbaki Es Satty a fost instigatorul pentru complot

Fernando Andreu, judecatorul Tribunalului National spaniol, a trimis marti seara la inchisoare fara posibilitate de eliberare pe cautiune pe doi dintre cei patru detinuti saptamana trecuta pentru atentatele din Catalonia, nord-estul Spaniei, dupa ce i-a audiat pe parcursul intregii zile, transmite EFE. Doi dintre cei patru supravietuitori ai celulei teroriste care a comis atacurile din Catalonia, de saptamana trecuta, au spus marti, in instanta, ca imamul Abdelbaki Es Satty a fost instigatorul pentru complot, a declarat o sursa apropiata dosarului, citata de Reuters. continuă pe Hotnews

Teroare in Barcelona: Doi dintre cei patru terorisi din Catalonia, trimisi la inchisoare

Doi dintre cei patru detinuti pentru atentatele de saptamana trecuta din Catalonia au fost trimisi marti seara de judecatorul Tribunalul National spaniol la inchisoare fara posibilitate de.

Teroare in Barcelona: Doi dintre cei patru teroristi din Catalonia, trimisi la inchisoare

Doi dintre cei patru detinuti pentru atentatele de saptamana trecuta din Catalonia au fost trimisi marti seara de judecatorul Tribunalul National spaniol la inchisoare fara posibilitate de.

Atentate Spania. Unul dintre teroristi a marturisit ca pregateau un atac de mare amploare

Unul dintre cei patru suspecti inca in viata ai atentatelor din Catalonia, Mohamed Houli Chemla, a recunoscut marti in fata unui judecator ca celula din care facea parte pregatea un atentat de.

Care era urmatoarea tinta a celulei teroriste din Spania. Unul dintre suspecti a dezvaluit tot planul

Unul din cei patru suspecti arestati in legatura cu atacurile de saptamana trecuta din Spania a recunoscut ca celula terorista intentiona sa comita un atac cu bomba la bazilica Sagrada Familia di.

Doi dintre membrii celulei teroriste de la Barcelona spun ca imamul Es Satty a fost instigatorul

Doi dintre cei patru supravietuitori ai celulei teroriste care a comis atacurile din Catalonia, de saptamana trecuta, au spus marti, in instanta, ca imamul Abdelbaki Es Satty a fost instigatorul pentru complot, a declarat o sursa apropiata dosarului, citata de Reuters.

E unul dintre cei mai fericiti salariati din tara noastra. Cine primeste de la stat trei salarii si o pensie

Un bugetar se poate considera unul dintre cei mai fericiti salariati din tara noastra. Gelu Stan din Galati primeste de la stat trei salarii si o pensie. Adica peste 260. 000 de lei pe an, dupa cum reiese.

Cei patru suspecti arestati dupa atentatele din Catalonia au fost adusi la un tribunal din Madrid. Politia cauta complici

Politia catalana cauta eventuali complici ai celulei care a organizat atentatele de la Barcelona si Cambrils, soldate cu 15 morti, in timp ce patru suspecti, aflati in arest, asteapta sa fie inculpati la un tribunal din Madrid.

Atentate Spania: Un suspect recunoaste ca celula terorista pregatea un atac de mai mare amploare, cu explozibili

Unul dintre cei patru suspecti ramasi in viata in urma atentatelor din Catalonia, Mohamed Houli Chemlal, a recunoscut in fata unui judecator, marti, ca celula terorista pregatea un atentat de mai mare amploare, cu explozibili, scriu AFP si Reuters citand surse judiciare.

Unul dintre cei mai importanti dirijori care participa la Festivalul George Enescu: M-am uitat pe programul editiei de anul acesta si este impresionant |INTERVIU

Lawrence Foster este foarte apropiat de Romania si de opera lui George Enescu. Parintii sai au emigrat din Iasi, in anii 1930, iar dirijorul a revenit pentru prima data in tara familiei sale in 1967. in 1998, a fost director artistic al Festivalului George Enescu. Dirijorul a povestit, intr-un interviu pentru Romania libera, cum a descoperit muzica, cine i-au fost profesorii si maestrii care i-au influentat cariera si care a fost contributia sa la dezvoltarea Festivalului George Enescu.

Inca un logo oficial: Romanii pot vota una dintre cele 13 propuneri pentru identitatea vizuala a Centenarului Marii Uniri

Ministerul Culturii a lansat un concurs pentru alegerea logo-ului care va reprezenta identitatea evenimentelor din ciclul Centenarului Marii Uniri din 2018, potrivit unui comunicat. Romanii pot vota una dintre cele 13 propuneri, ponderea votului cetatenilor fiind de 25% din nota finala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2777 seconds )