Libnet.ro
UNICEF

11:00

Spania a inregistrat cea mai mare crestere economica din ultimii sase ani, in primul trimestru

B1 B1,
Spania a inregistrat cea mai mare crestere economica din ultimii sase ani, in primul trimestru

Spania a inregistrat in primul trimestru o crestere economica de 0,4%, potrivit estimarii bancii centrale. Cresterea este cea mai rapida din ultimii sase ani si dubla fata de trimestrul anterior, cu toate. continuă pe B1

Romanii, cea mai numeroasa comunitate straina din Spania. Cati conationali traiesc si lucreaza peste hotare

Romanii continua sa fie cea mai numeroasa comunitate straina din Spania, desi numarul lor a inceput sa scada, la fel cu populatia totala a tarii. Potrivit datelor oficiale publicate zilele acestea la.

Business B1 la zi: Romania, cea mai mare scadere a lucrarilor de constructii din UE

Romania a inregistrat cel mai semnificativ declin al lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana in februarie 2014 comparativ cu perioada similara din 2013, arata datele prezentate de OficiulEuropean de.

Romanii raman comunitatea cea mai numeroasa de imigranti din Spania

Romanii raman comunitatea de imigranti cea mai numeroasa din Spania, cu 795. 000 de membri, desi numarul acestora a scazut cu 8,5%, pe fondul declinului general al populatiei spaniole. La 1 ianuarie 2014,.

Spania este cea mai toleranta tara in privinta homosexualitatii

Spania este cea mai toleranta tara in ceea ce priveste homosexualitatea, potrivit unui studiu realizat in 40 de tari asupra ceea ce este considerat a fi sau nu acceptabil moral.

VIDEO Cea mai mare incarcatura transportata pe soselele din Romania

Desfasurare impresionanta de forte si trafic bulversat, marti dimineata, in judetul Buzau, din cauza unui convoi agabaritic. Un utilaj gigantic, fabricat de o societate din Buzau pentru rafinaria Petrobrazi, a traversat zona industriala a orasului in drum spre Ploiesti. O astfel de incarcatura, cu o lungime de 55 de metri si o greutate de peste 400 de tone, nu a mai circulat pana acum pe strazile din Romania.

Faze Tari: Are cea mai mare colectie de femei gonflabile! Ce gest incredibil a facut pentru pasiunea lui; Un batran este lovit de tren, apoi se ridica singur; A murit in timpul unei partide de sex, insa continuarea e terifianta

Un rus beat incearca sa cucereasca un gard. Vezi daca reuseste. Povestile cu betivii din Rusia rezoneaza in toata lumea de ceva timp. Clipul cu matolul care. Te imbraci si prinzi Internet peste tot!Uita de ceasurile si ochelarii inteligenti! Acum te poti transforma intr-un dispozitiv Wi-Fi portabil, pur si simplu imbracat.

Business report: Francize 2014: Care sunt afacerile cele mai fierbinti in 2014; Se deschide cea mai mare berarie din tara si regiune; Cine este de vina pentru datoriile bugetare: insolventa sau haosul Fiscului?

Care sunt cele mai poluante termocentrale ale Romaniei. Printre termocentralele care polueaza cel mai mult din tara se numara CET-ul din Oradea, complexurile energetice din Oltenia si Valea Jiului, CET Govora. Locul unde carburantul costa sub 3 lei litrul! La gaz petrol lichefiat GPL), unul dintre carburantii utilizati in principal de soferii de taxi, pretul a ramas nemodificat. Mai mult.

Din cele 600.000 de firme active ne-intrate in insolventa, doar 3% sunt considerate mari. Cele 3% au cifra de afaceri cumulata mai mare decat PIB-ul Romaniei si ofera un job unei treimi din populatia angajata (studiu)

Din totalul celor aproximativ 700. 000 de companii inregistrate la Registrul Comertului, aproximativ 600. 000 nu se aflau in procedura de insolventa la 1 martie 2014. Cea mai mare parte a companiilor, peste 580. 000, este formata din companii mici si mijlocii, cu active sub un milion de euro. De asemenea, au fost identicate doar 19. 832 de companii mari, cu impact. Practic piata este formata dintr-un numar foarte mare de companii mici si un numar mic de companii mari, se arata intr-un studiu al Casei de Insolventa Transilvania. Vezi in atasament studiul integral.

Lucrarile de constructii au avut cel mai mare declin

Romania a inregistrat cel mai semnificativ declin al lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana in februarie 2014, comparativ cu perioada similara din 2013, arata datele prezentate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Alba Iulia, nominalizata pentru cea mai buna destinatie a anului la evenimentul industriei hoteliere din Romania

Orasul Alba Iulia a fost nominalizat la categoria categoria Cea mai buna destinatie a anului in cadrul galei Hotel Tourism Leisure, cel mai important eveniment din industria hoteliera, a turismului si ospitalitatii din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )