Libnet.ro
UNICEF

19:00

Spania isi va redeschide frontierele la 21 iunie pentru cetatenii din Uniunea Europeana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Spania isi va redeschide frontierele la 21 iunie pentru cetatenii din Uniunea Europeana

Spania isi va redeschide la 21 iunie frontierele pentru cetatenii din tarile din Uniunea Europeana, a anuntat premierul Pedro Sanchez. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus |Spania isi va redeschide granitele de la 21 iunie pentru un anumit numar de tari

Spania s-a razgandit. Tara isi va redeschide granitele pentru Spatiul Schengen incepand cu data de 21 iunie. Initial, masura de deschidere a granitelor trebuia sa intre in vigoare pe 1 iulie. Cu toate.

Ucraina isi redeschide frontierele

Ucraina a anuntat azi redeschiderea frontierelor pentru cetatenii straini, dupa trei luni de interdictie din cauza coronavirusului.

Spania isi redeschide granitele pentru tarile din UE, cu exceptia Portugaliei, din 21 iunie

Spania isi va redeschide de la 21 iunie granitele pentru tarile din Uniunea Europeana, mai putin frontiera terestra cu Portugalia, unde controalele urmeaza sa fie ridicate de la 1 iulie, a anuntat duminica premierul spaniol Pedro Sanchez, citat de AFP.

Tarile europene care isi vor redeschide frontierele. Turismul revine

Aceste tari europene isi vor redeschide frontierele incepand cu marti, 16 iunie, scrie Ziarul Financiar.

Ucraina isi redeschide granitele pentru turistii straini

Ucraina a anuntat redeschiderea frontierelor pentru cetatenii straini, dupa trei luni de interdictie.

Horoscop rune pentru saptamana 15-21 iunie. Berbecii au parte de multa energie, Leii sunt anxiosi

Horoscop. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 15-21 IUNIE 2020. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Horoscop. Zodiac chinezesc pentru saptamana 15-21 iunie. Bivolii au parte de intalniri, Iepurii trebuie sa fie rabdatori

Horoscop. Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 15-21 IUNIE 2020. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal. In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile.

Horoscop. Mesajele arhanghelilor pentru saptamana 15-21 iunie. Berbecii se simt protejati, Leii primesc daruri spirituale

Horoscop. Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 15-21 IUNIE 2020. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru saptamana 15-21 iunie 2020. Taurii trebuie sa schimbe abordarea tuturor problemelor

Mihai Voropchievici a dezvaluit la Adevaruri Ascunse horoscopul runelor pentru saptamana 15-21 iunie 2020.

Baneasa Shopping City se redeschide din 15 iunie

Incepand cu 15 iunie, centrul comercial Baneasa Shopping City isi asteapta clientii, aplicand masuri suplimentare de siguranta, pentru protejarea clientilor si pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )