Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ucraina isi redeschide granitele pentru turistii straini

România Liberă România Liberă,
Ucraina isi redeschide granitele pentru turistii straini

Ucraina a anuntat redeschiderea frontierelor pentru cetatenii straini, dupa trei luni de interdictie. continuă pe România Liberă

Ucraina isi redeschide frontierele

Ucraina a anuntat azi redeschiderea frontierelor pentru cetatenii straini, dupa trei luni de interdictie din cauza coronavirusului.

Polonia isi va redeschide granitele pentru cetatenii Uniunii Europene

Polonia isi va deschide incepand de sambata granitele cu tarilemembre ale UniuniiEuropeane UE) , iar de martea viitoare va permite zboruri internationale, a declarat miercuri primul ministru.

UE isi redeschide granitele externe incepand cu 1 iulie. Restrictiile pentru unele state ar putea continua

Uniunea Europeana isi va deschide granitele incepandcu data de 1 iulie, cand calatoriile internationale din afara spatiului comunitar vor fi permise dupa patru luni de restrictii. Cu toate acestea,.

Germania isi deschide granitele pentru muncitorii sezonieri. Noile reguli de munca

Germania isi ridica restrictiile impuse muncitorilor sezonieri straini, majoritatea din Romania si Polonia, pentru ca acestia sa culeaga recoltele agricole, a anuntat miercuri ministrul Agriclturii Julia Klockner, relateaza AFP.

UE isi ridica granitele externe de la 1 iulie

Propunerile cu privire la ridicarea progresiva si partiala a restrictiilor de calatorie la frontierele externe ale UE vor fi anuntate saptamana aceasta, a anuntat miercuri Josep Borrell, inaltul Reprezentant al UE pentru afaceri externe si politica de securitate si totodata vicepresedinte al Comisiei, citat de AFP, potrivit Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )