Libnet.ro
UNICEF

12:45

SPANIA: Pedro Sanchez a acceptat mandatul din partea regelui Spaniei de a forma guvernul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SPANIA: Pedro Sanchez a acceptat mandatul din partea regelui Spaniei de a forma guvernul

Premierul in exercitiu al Spaniei, Pedro Sanchez, a anuntat miercuri ca a acceptat mandatul din partea regelui Felipe de a forma un guvern si ca va contacta partidele, incepand cu saptamana viitoare, pentru a le solicita sprijinul, pe fondul unui Parlament extrem de fragmentat, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Valentina Pelinel a primit o surpriza din partea lui Borcea, de ziua ei. Cine a venit la petrecere. Toti au intors capul dupa ea Patrick cu iubita lui super sexy

A fost mare petrecere in familia lui Cristi Borcea. Sotia lui, Valentina Pelinel, a primit o mare surpriza din partea sa, de ziua ei. Cum a surprins-o si cine s-a prezentat la eveniment? Valentina Pelinel a primit o surpriza din partea lui Borcea, de ziua ei in data de 8 decembrie, Valentina Pelinel, a implinit .

Ludovic Orban: Daca simtim un boicot din partea PSD pe buget, avem si varianta angajarii raspunderii

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca, in masura in care Guvernul va simti ca exista un boicot in Parlament din partea PSD privind dezbaterea pe proiectul bugetului de stat pe anul viitor, are la indemana si angajarea raspunderii, ca o doua optiune.

Firea: Voi candida la Primaria Generala a Capitalei din partea PSD

Gabriela Firea a anuntat, ieri, la un post de televiziune, ca va candida pentru un nou mandat la Primaria Capitalei din partea Partidului Social Democrat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )