Libnet.ro
UNICEF

06:30

Spania prelungeste starea de alerta pana pe 21 iunie

România Liberă România Liberă,
Spania prelungeste starea de alerta pana pe 21 iunie

Parlamentul spaniol a votat miercuri o ultima prelungire, pana la 21 iunie, a starii de alerta pentr. continuă pe România Liberă

Spania prelungeste starea de alerta pana la 21 iunie

Parlamentul spaniol a votat, miercuri, o ultima prelungire, pana la 21 iunie, a starii de alerta pentru a lupta contra pandemiei, la cererea premierului Pedro Sanchez care a presat opozitia sa nu cedeze veninului urii ca Statele Unite, scrie AFP.

Spania prelungeste starea de alerta pana pe 21 iunie

Premierul spaniol Pedro Sanchez a anuntat ca va cere Parlamentului sa aprobe prelungirea cu doua saptamani a starii de urgenta pana pe 21 iunie.

CORONAVIRUS |Spania prelungeste starea de alerta pana la 21 iunie. 1 iulie, data probabila a restabilirii libertatii de circulatie

La finele lunii mai, premierul socialist Pedro Sanchez a declarat ca va cere o a sasea si ultima prelungire a starii de alarma de pe teritoriul Spaniei. De asemenea, seful guvernului de la Madrid le-a spus.

Coronavirus: Spania va prelungi starea de urgenta pana pe 21 iunie - El Pais

Premierul spaniol Pedro Sanchez a anuntat ca va cere Parlamentului sa aprobe prelungirea cu doua saptamani a starii de urgenta pana pe 21 iunie dupa care guvernul va inceta sa restrictioneze deplasarea cetatenilor, relateaza El Pais.

Starea de urgenta, extinsa in Spania pana in 21 iunie

Premierul spaniol Pedrro Sanchez a declarat astazi ca va solicita Parlamentului sa fie de acord cu o prelungire cu inca doua saptamani a starii de urgenta, pana pe 21 iunie, dupa care guvernul nu va mai restrictiona miscarile cetatenilor, a informat ziarul El Pais, citat de agentia Reuters.

Marcel Ciolacu: Pe 21 iunie expira mandatele tuturor alesilor. PSD invita partidele la consultari pe data alegerilor locale (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, miercuri, dupa decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), ca Parlamentul trebuie sa aprobe, pana pe 21 iunie, o lege care sa prevada atat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )