Libnet.ro
UNICEF

05:15

Spania ar putea introduce venitul minim universal din cauza pandemiei covid 19

Adevărul Adevărul,
Spania ar putea introduce venitul minim universal din cauza pandemiei covid 19

Spania ar putea deveni prima tara europeana care ofera un venit minim universal pentru a atenua efectele pandemiei Covid 19. continuă pe Adevărul

AGENTIILE DE PRESA: Spania vrea sa accelereze introducerea venitului universal din cauza pandemiei

Guvernul de coalitie de stanga din Spania vrea sa accelereze instituirea unui venit universal pentru a sustine persoanele lasate fara resurse de pandemia de COVID-19, informeaza France Presse.

Prima tara din Europa care introduce venitul de baza universal

Spania vrea sa introduca un venit de baza universal cat de curand posibil, pentru a diminua impactul economic negativ al epidemiei de coronavirus, scriu Bloomberg si Forbes.

Alegerile locale, ca si amanate din cauza pandemiei. Mandatele alesilor ar putea fi prelungite pana la 31 decembrie

Alegerile locale, ca si amanate din cauza pandemiei. Mandatele alesilor ar putea fi prelungite pana la 31 decembrie stire in curs de actualizare .

DIN CAUZA IMPACTULUI ECONOMIC AL CORONAVIRUSULUI Americanii se tem pentru locurile lor de munca si plata ratelor bancare

Americanii se pregatesc pentru pierderea locurilor de munca si reducerea cheltuielilor si sunt mai pesimisti in privinta capacitatii lor de a-si plati facturile, din cauza impactului economic al pandemiei de coronavirus, potrivit datelor publicate, luni, de Rezerva Federala din New York Fed NY).

inca 8 persoane, intre care 5 pacienti internati la Suceava, au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor a ajuns la 176

Inca 8 persoane, intre care 5 internate la Spitalul Judetean Suceava, au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns la 176. Luni, in Romania au fost anuntate 25 de decese din cauza coronavirusului.

Primul deces din cauza coronavirusului in randul personalului medical - un ambulantier de 53 de ani din Suceava

Primul deces din cauza coronavirusului in randul personalului medical din Romania a fost anuntat marti seara de catre autoritati. Este vorba despre un ambulantier de 53 de ani de la Serviciul de Ambulanta Judetean din Suceava. in prezent, 699 de cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus. Barbatul lucra de peste 20 de ani la Ambulanta Suceava, alaturi de tatal sau.

Radiatiile de la Cernobil au crescut alarmant din cauza incendiilor din zona

Nivelul radiatiilor de la Cernobal a crescut de 17 ori, din cauza unor incendii din zona. Din fericire, radiatiile nu au afectat capitala Ucrainei, Kiev.

Treisprezece noi decese din cauza coronavirusului Bilantul urca la 197 8 dintre pacienti erau internati la Arad, iar decesele au fost raportate dupa cateva zile

Treisprezece noi decese din cauza coronavirusului au fost anuntate marti dupa-amiaza. Bilantul urca astfel in Romania la 197. Opt dintre pacienti erau internati la Spitalul Judetean din Arad, iar alti patru erau spitalizati la Suceava. Majoritatea celor spitalizati la Arad au murit in perioada 28-31 martie, iar autoritatile sustin ca pentru a elucida situatia infectiei din judetul Arad si a raportarilor intarziate la fata locului a fost trimisa o echipa de medici de la Timisoara.

inca sase romani si-au pierdut viata din cauza coronavirus. Bilantul mortilor a ajuns la 182

Numarul mortilor din cauza infectarii cu coronavirus a ajuns la 182. Ultima victima este o femeie de 70 de ani din Bucuresti.

Un sofer roman de TIR a murit la 38 de ani, in Italia, din cauza coronavirus

Un roman care era sofer de TIR si-a pierdut viata in Italia, din cauza coronavirus. Barbatul se afla in stare grava in spital de zeci de zile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )