Libnet.ro
UNICEF

09:31

Metrorex deschide, incepand de astazi, mai multe casierii destinate achizitionarii titlurilor de calatorie pentru elevi si studenti

Adevărul Adevărul,
Metrorex deschide, incepand de astazi, mai multe casierii destinate achizitionarii titlurilor de calatorie pentru elevi si studenti

Metrorex deschide mai multe casierii destinate achizitionarii titlurilor de calatorie pentru elevi si studenti. Astfel, incepand din 2 septembrie vor fi deschise inca 8 casierii specializate pentru emiterea abonamentelor lunare cu pret redus 50%, fata de cele 3 functionale in perioada vacantelor scolare. continuă pe Adevărul

Metrorex deschide mai multe casierii pentru elevi si studenti

Metrorex deschide mai multe casierii destinate achizitionarii titlurilor de calatorie pentru elevi s.

Dan Barna, intrebat despre derapajele lui Andrei Caramitru: Am avut de mai multe ori discutii cu Andrei, voi avea o discutie si in perioada urmatoare pentru a clarifica aceste declaratii

Liderul USR, Dan Barna, spune ca a avut de mai multe ori discutii cu Andrei Caramitru si va vorbi cu el si in perioada urmatoare, pentru a clarifica declaratiile acestuia. Andrei Caramitru este autorul mai multor declaratii controversate, ultimul derapaj vizandu-i pe jurnalisti, pe care i-a catalogat drept coprofagi, cretin, jeg uman.

Tragedie la Brasov! A MURIT dupa o iNCAIERARE intre mai multe familii! Despre cine este vorba

In satul Cutus, comuna Crizbav, a avut loc o incaierare intre mai multe familii. Din pacate, in urma conflictului, un barbat a murit. Acesta se afla la poarta cu familia lui si consumau alcool. Oamenii s-au luat.

HOROSCOP. Top 5 zodii masculine cu cele mai multe defecte

Astrologii au facut un top al zodiilor masculine care au cele mai multe defecte. Printre acestea se numara Berbecii, Capricornii si Sagetatorii. HOROSCOP SCORPION HOROSCOPBarbatul Scorpion este.

Marea Britanie: Mii de persoane au luat parte la manifestatii in mai multe orase

Mii de persoane au luat parte la manifestatii, in mai multe orase ale Regatului Unit pentru a denunt.

Mii de persoane au denuntat lovitura de stat a lui Boris Johnson, in mai multe manifestatii din Marea Britanie VIDEO

Mii de persoane au luat parte, sambata, la manifestatii, in mai multe orase ale Regatului Unit pentru a denunta lovitura de stat a premierului Boris Johnson, dupa decizia acestuia de a suspenda activitatea Parlamentului in linie dreapta inainte de Brexit, relateaza AFP.

Google a descoperit mai multe site-uri care atacau iPhone-urile

Cercetatori din cadrul Google au descoperit mai multe site-uri care virusau iPhone-urile. Utilizatorii era suficient sa acceseze o singura data un astfel de site, pentru ca un soft de monitorizare sa le fie instalat in smartphone si sa le fie accesate mesajele, fotografiile si datele GPS.

Mai multe meciuri internationale in Liga I

Avand in vedere sansele tot mai mici ca formatiile din Liga I sa ajunga sa dispute mai multe partide.

Seceta a secat mai multe rauri din tara. Zeci de tone de pesti au murit

Rauri aproape secate si tone de pesti care se sufoca. Este imaginea creata de seceta, in multe locuri din tara. Sunt judete intregi unde nu a plouat de o luna. Siretul a scazut aproape la jumatate,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )