Libnet.ro
UNICEF

06:00

Spania, sub cod rosu de fenomenem meteo extreme. Cel putin un om si-a pierdut viata, iar altii sunt dati disparuti (VIDEO)

B1 B1,
Spania, sub cod rosu de fenomenem meteo extreme. Cel putin un om si-a pierdut viata, iar altii sunt dati disparuti (VIDEO)

Alerta de cod rosu si portocaliu in Spania. Cel putin un om si-a pierdut viata, iar altii sunt dati disparuti, ca urmare a furtunii Gloria. Ministerul Afacerilor Externe a emis o avertizare de calatorie si ii. continuă pe B1

O ROMANCA A MURIT in Spania, din cauza fenomenelor METEO extreme

Este cod rosu de fenomene meteo extreme in Spania. Doua persoane, printre care si o femeie de nationalitate romana, au decedat in urma trecerii furtunii Gloria. O femeie fara adapost in varsta de 54 de .

VREMEA. Mai mult de jumatate de tara, sub cod galben de ceata, chiciura si polei

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, atentionari nowcasting Cod galben de ceata, chiciura si polei valabile in orele urmatoare in 29 de judete.

ANM, avertisment de ultima ora. Mai multe regiuni din tara au intrat sub Cod galben de ceata si polei

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri seara, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata si depuneri inghetate chiciura sau polei) pentru noua judete din vestul,.

Peste jumatate de tara, sub Cod galben de ceata si burnita. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, mai multe atentionari de Cod galben de ceata, chiciura si polei, in 30 de judete.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )