Libnet.ro
UNICEF

18:46

ANM, avertisment de ultima ora. Mai multe regiuni din tara au intrat sub Cod galben de ceata si polei

B1 B1,
ANM, avertisment de ultima ora. Mai multe regiuni din tara au intrat sub Cod galben de ceata si polei

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri seara, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata si depuneri inghetate chiciura sau polei) pentru noua judete din vestul,. continuă pe B1

UPDATE Greva spontana la depourile CFR. in mai multe locuri din tara 1.400 de oameni au incetat lucrul pentru patru ore, cel putin 15 trenuri au fost anulate. Oamenii s-au intors la lucru in jurul orei 12

Joi dimineata a fost declansata o greva spontana de catre angajatii de la mai multe depouri ale CFR din tara, in mai multe orase precum Brasov, Arad, Ploiesti, Satu Mare, Cluj, Suceava sau Timisoara. Mai multe trenuri au fost anulate, unele surse spun ca ar fi vorba de cel putin 15, altele spun ca sunt 19, dar CFR Calatori NU a publicat lista. Angajatii Societatii Comerciale de Reparatii Locomotive CFR - SCRL Brasov au oprit inca de marti lucrul, pe motiv ca CFR Calatori incearca sa o falimenteze, prin preluarea etapizata a personalului. CFR Calatori nu a mai incheiat niciun contract de prestari servicii cu SCRL. UPDATE La 12. 40 ministerul Transporturilor a anuntat ca, in urma discutiilor, conflictul a fost stins si SCRL si-a reluat activitatea.

UPDATE Reteaua Orange, probleme de functionare in mai multe zone din tara. Reactia companiei

Reteaua mobila si de date Orange intampina probleme de functionare, marti seara, in mai multe zone din Romania. Reprezentantii Orange au anuntat prin intermediul unei postari pe Facebook ca unii dintre clienti intampina dificultati in accesarea serviciilor.

Atentionare meteo. Cod galben e ceata in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, miercuri, noi avertizari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in localitati din opt judete, pe durata urmatoarelor trei ore.

VREMEA. Avertizare de ultima ora! Cod galben de fenomene periculoase in Bucuresti si 29 de judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata, chiciura si polei pentru Bucuresti si 29 de judete, valabile in urmatoarele ore.

Guvernul Orban, decizie de ultima ora! Cum se va desfasura alegerea primarilor

In ultimele saptamani, s-a dezbatut intens posibilitatea alegerii primarilor intr-unul sau doua tururi de scrutin. PSD-ul si UDMR-ul si-au dorit primari intr-un singur tur, in timp ce oficialii PNL au considerat ca doua tururi sunt mai corecte. in final, s-a ramas la varianta cu doua tururi, la fel ca in cazul alegerilor prezidentiale, prin intermediul .

Dinca planuia de doua luni rapirea Luizei Melencu. Detalii de ultima ora din dosarul Caracal

Rechizitoriul din dosarul Caracal contine zeci de file de discutii ale lui Gheorghe Dinca cu colegii sai de celula. Documentul intocmit de procurorii DIICOT releva faptul ca, printre altele, Dinca a planuit cu doua luni inainte rapirea Luizei Melencu. Dinca planuia de doua luni rapirea Luizei Melencu Potrivit adevarul. ro, rechizitoriul intocmit de catre procurorii .

Anunt de ultima ora despre pensii. Ce a anuntat ministrul Violeta Alexandru ca s-a intamplat chiar azi

Vesti bune pentru pensionari. Ministrul Muncii Violeta Alexandru a facut un anunt asteptat de toti cei care primesc pensii in Romania. Anunt de ultima ora despre pensii Astfel ca, Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca platile pensiilor in numerar prin Posta Romana au fost incheiate, catretoate adresele la care au fost gasiti .

Decizie de ultima ora a Simonei Halep. Ce se intampla dupa eliminarea de la Adelaide

Simona Halep a suferit o ingrangere rusinoasa in sferturile de finala ale turneului din Adelaide, scor 4-6, 2-6 cu Aryna Sabalenka si a ratat calificarea in semifinale. Dupa meci, numarul 4 WTA a anuntat a pa participa la turneul de la Doha Qatar), programat in perioada 23-29 februarie. Dupa Australian Open, Simona Halep va participa .

Cand si unde va fi incinerata Cristina Topescu. Familia, decizii de ultima ora

Trupul neinsufletit al jurnalistei Cristina Topescu, descoperita decedata duminica seara, pe 12 ianuarie 2020, va fi depus la capela cimitirului Serban Voda Bellu), miercuri de la oar 14:00, iar ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Barzesti din Bucuresti. Cand si unde va fi incinerata Cristina Topescu Toate detaliile privind incinerarea jurnalistei .

Mai multe ZBORURI, anulate sau redirectionate! Ceata densa afecteaza traficul aerian de la Bucuresti si Sibiu

Ceata creaza probleme pe Aeroporturile din Bucuresti si Sibiu. Mai multe zboruri au fost anulate sau redirectionate, in ultimele 12 ore.

ştiri de la B1

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )