Libnet.ro
UNICEF

13:16

SPANIA-PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM la Cupa Mondiala 2018 din Rusia la TVR 1. Ronaldo accepta plata a 19 milioane de euro catre Fisc

Antena3 Antena3,
SPANIA-PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM la Cupa Mondiala 2018 din Rusia la TVR 1. Ronaldo accepta plata a 19 milioane de euro catre Fisc

SPANIA-PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM la Cupa Mondiala 2018 din Rusia Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, vedeta lui Real Madrid, a acceptat sa plateasca 18,8 milioane de euro fiscului spaniol, astfel ca. continuă pe Antena3

SPANIA-PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM la Cupa Mondiala 2018 din Rusia la TVR 1. Ronaldo straluceste

SPANIA-PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM la Cupa Mondiala 2018 din Rusia Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, vedeta lui Real Madrid, a acceptat sa plateasca 18,8 milioane de euro fiscului spaniol, astfel ca.

Program Cupa Mondiala 2018. Programul complet al meciurilor si televizarilor din Rusia

Program Cupa Mondiala 2018. Din 14 iunie pana in 15 iulie, Televiziunea Romana transmite cea mai asteptata intrecere sportiva a planetei. Toate cele 64 de partide de fotbal vor fi transmise de.

Program Cupa Mondiala 2018. Programul complet al meciurilor si televizarilor

Program Cupa Mondiala 2018. Din 14 iunie pana in 15 iulie, Televiziunea Romana transmite cea mai asteptata intrecere sportiva a planetei. Toate cele 64 de partide de fotbal vor fi transmise de.

Cupa Mondiala 2018. Recorduri inedite in Rusia

Didier Deschamps, Lionel Messi, Thomas Muller si Cristiano Ronaldo pot stabili noi recorduri la Cupa Mondiala 2018, care va avea loc in Rusia, intre 14 iunie si 15 iulie. Brazilianul Mario Zagallo si.

CUPA MONDIALA 2018. Federatia spaniola l-a dat afara pe selectionerul Julen Lopetegui cu doua zile inainte de inceperea turneului final

Federatia spaniola de fotbal l-a demis miercuri pe selectionerul Julen Lopetegui, a anuntat presedintele Luis Rubiales, cu prilejul unei conferinte de presa desfasurate la Krasnodar, unde.

Cupa Mondiala 2018. Participarea lui Mohamed Salah, decisa in ultimul moment

Decizia privind participarea lui Mohamed Salah la primul meci al Egiptului la Cupa Mondiala de fotbal din Rusia, vineri, va fi anuntata in ultimul moment, a precizat staff-ul tehnic al Faraonilor. Vom.

Cupa Mondiala 2018. Care este mascota editiei din Rusia

Mascota oficiala a Cupei Mondiale de fotbal editia 2018 se numeste Zabivaka cel care marcheaza, in limba rusa), un nume foarte potrivit pentru un lup care radiaza distractie, farmec si incredere, conform.

Meciurile zilei la CUPA MONDIALA 2018: Dueluri de FOC in a doua zi a competitiei

Dupa partida de deschidere, castigata spectaculos de Rusia cu 5-0 in fata Arabiei Saudite, al doilea meci din grupa A, le aduce vineri fata in fata pe Uruguay si Egipt, incepand cu ora 15:00. Cele.

Cupa Mondiala 2018. Fernando Hierro, noul antrenor al nationalei Spaniei

Fernando Hierro, fostul fundas si capitan al lui Real Madrid, este noul selectioner al Spaniei, conform deciziei luate miercuri de Federatia spaniola de fotbal la cateva ore dupa demiterea, la Krasnodar, a lui Ju.

Cum functioneaza arbitrajul video folosit la Cupa Mondiala

Cupa Mondiala din 2018 este primul mare turneu de fotbal la care este folosit arbitrajul video, asa ca ar fi bine sa stii cum functioneaza acest ochi magic. Sistemul de arbitraj video a mai fost folosit si in campionatul englez, de-a lungul celui mai recent sezon, dar asta nu-l face mai bine inteles de public.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )