Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un spatiu detinut de firma lui Sebastian Ghita in Targu Jiu este scos la vanzare

Antena3 Antena3,
Un spatiu detinut de firma lui Sebastian Ghita in Targu Jiu este scos la vanzare

Un spatiu detinut de Sebastian Ghita in municipiul Targu Jiu este scos la vanzare de catre creditorii Asesoft Technologies, potrivit Adevarul. ro. Firma lui Ghita se afla in. continuă pe Antena3

Un spatiu detinut de firma lui Sebastian Ghita in municipiul Targu Jiu este scos la vanzare

Un spatiu detinut de Sebastian Ghita in municipiul Targu Jiu este scos la vanzare de catre creditorii Asesoft Technologies.

Traian Basescu: Sebastian Ghita a fost un om protejat de SRI. Va fi repatriat daca genereaza vulnerabilitati(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit miercuri la Dosar de politician despre cazul fostului deputat Sebastian Ghita care se afla in arest in Serbia. Basescu sustine ca.

Ion Cristoiu: Cazul Sebastian Ghita sau in statul militienesc roman totul e strict secret

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de miercuri, de pe blogul personal, despre Sebastian Ghita si despre dorinta oamenilor de a cunoaste cat mai multe informatii despre.

DEZVALUIRI BOMBA! Liviu Dragnea I-A DAT lui Sebastian Ghita 46 MILIOANE de EURO din Cadastru. Banii au mers in conturile firmelor fostului deputat

Institutia care a trimis cei mai multi bani in conturile firmelor lui Sebastian Ghita este Agentia Nationala de Cadastru, aproximativ 55 milioane de euro. Din aceasta suma, 46 de milioane de euro au.

Romania Libera: Agentia de Cadastru a dat firmelor lui Sebastian Ghita contracte de aproape 55 milioane euro

Firmele lui Sebastian Ghita au primit contracte in valoare de aproape 55 de milioane de euro de la o singura institutie a statului roman: Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara, scrie Romania Libera.

Toti oamenii mogulului. Liviu Dragnea i-a dat lui Sebastian Ghita 46 milioane de euro din Cadastru. Banii au mers in conturile Asesoft, Teamnet si XOR-IT

Institutia statului roman care a trimis cei mai multi bani in conturile firmelor lui Sebastian Ghita este Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Imobilele Asesoft Technologies ale lui Sebastian Ghita, scoase la vanzare de catre creditori

Patru imobile ale firmei Asesoft Tehnologies, coordonata indirect de catre Sebastian Ghita, au fost scoase la vanzare de catre creditorii companiei. Trei dintre acestea sunt situate in Ploiesti, iar.

Vacanta si contractul! Informatii nestiute despre contractele lui Sebastian Ghita cu SRI (VIDEO)

Vacanta si contractul! A fost reteta de succes pentru Sebastian Ghita, potrivit unei anchete publicate de jurnalista Sorina Matei. Coincidenta sau nu, contractele pe care firmele lui Ghita le-au primit de la.

Sorina Matei: SRI a atribuit, in perioada 2005-2017, contracte in valoare de 4,57 milioane de euro firmelor din Grupul ASESOFT, controlat de Sebastian Ghita

SRI afirma, intr-un raspuns oferit in martie 2017, in urma unei solicitari in baza legii privind liberul acces la informatiile de interes public, ca a atribuit, in perioada 2005-2017, mai multe contracte firmelor din Grupul ASESOFT controlat de Sebastian Ghita, in valoare totala de 4,57 milioane de euro, scrie Sorin Matei, pe blogul ei.

FOTO Nunta traditionala in familia viceprimarului municipiului Targu Jiu. Nuntasii si ofiterul starii civile, imbracati haine traditionale

Casatoriile traditionale continua in Targu Jiu. De asta data, nu doar tinerii care s-au casatorit si invitatii lor au fost imbracati in costume populare, ci si ofiterul starii civile, viceprimarul municipiului Targu Jiu, Adrian Tudor, fratele mirelui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2821 seconds )