Libnet.ro
UNICEF

22:45

DEZVALUIRI BOMBA! Liviu Dragnea I-A DAT lui Sebastian Ghita 46 MILIOANE de EURO din Cadastru. Banii au mers in conturile firmelor fostului deputat

B1 B1,
DEZVALUIRI BOMBA! Liviu Dragnea I-A DAT lui Sebastian Ghita 46 MILIOANE de EURO din Cadastru. Banii au mers in conturile firmelor fostului deputat

Institutia care a trimis cei mai multi bani in conturile firmelor lui Sebastian Ghita este Agentia Nationala de Cadastru, aproximativ 55 milioane de euro. Din aceasta suma, 46 de milioane de euro au. continuă pe B1

VIDEO Mircea Opran, profesor la Politehnica si ginerele lui Nicolae Ceausescu, a povestit la Antena 3 cum Liviu Dragnea a ramas repetent in facultate

Mircea Opran, ginerele lui Nicolae Ceausescu a fost sotul Zoiei Ceausescu) si profesor universitar la Politehnica, a povestit la Antena 3, intr-o emisiune moderata de Mihai Gadea si Mircea Badea, cum Liviu Dragnea a ramas repetent in facultate. Profesorul Opran a fost intrebat, la un moment dat, ce studenti celebri a avut, el amintindu-i pe Miron Mitrea, care era foarte bun si pe Liviu Dragnea. Mircea Opran, care preda la Politehnica Transmisii pentru automobile, a povestit despre actualul lider PSD ca La noi atunci erau doua directii, directia asta la care eram eu cu transmisii automate, si alta directie cu service-uri, cu intretinere. N-a venit pe directia mea, ca era mai greu, a mers pe cealalta. Dar si asa a ramas repetent.

VIDEO Mircea Oprean, profesor la Politehnica si ginerele lui Nicolae Ceausescu, a povestit la Antena 3 cum Liviu Dragnea a ramas repetent in facultate

Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceausescu a fost sotul Zoiei Ceausescu) si profesor universitar la Politehnica, a povestit la Antena 3, intr-o emisiune moderata de Mihai Gadea si Mircea Badea, cum Liviu Dragnea a ramas repetent in facultate. Profesorul Oprean a fost intrebat, la un moment dat, ce studenti celebri a avut, el amintindu-i pe Miron Mitrea, care era foarte bun si pe Liviu Dragnea. Mircea Oprean, care preda la Politehnica Transmisii pentru automobile, a povestit despre actualul lider PSD ca La noi atunci erau doua directii, directia asta la care eram eu cu transmisii automate, si alta directie cu service-uri, cu intretinere. N-a venit pe directia mea, ca era mai greu, a mers pe cealalta. Dar si asa a ramas repetent.

Liviu Dragnea: Viorel Stefan e un ministru bun, dar e un dezastru la comunicare

Liviu Dragnea a lansat marti un nou atac la adresa ministrului Finantelor, Viorel Stefan. Intrat telefonic in direct la Antena 3 pentru a aduce lamuriri despre viitorul impozit pe gospodarie, Dragnea a spus ca Viorel Stefan e un ministru bun, dar e un dezastru la comunicare. Este ultimul dintr-o serie mai lunga de critici publice facute de Dragnea la adresa lui Viorel Stefan, pe care in trecut l-a caracterizat drept un ministru moale.

Liviu Dragnea: Viorel Stefan e un ministru bun, dar e dezastru la comunicare

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a corectat, marti seara, o serie de declaratii ale ministrului Finantelor, Viorel Stefan, despre care a sustinut ca e un ministru bun, dar e un dezastru la comunicare.

Liviu Dragnea: Statul a furat in toti acesti ani fiecarui angajat din contributia lui la pensie

La emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, Liviu Dragnea a adus cateva lamuriri in ceea ce priveste proiectul de modificare a Codului Fiscal. Presedintele PSD a preciza.

Raluca Turcan, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu: Niste repetenti

Raluca Turcan ii ataca pe Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, printr-o fotografie postata pe Facebook. Profesorul universitar Mircea Opran, fostul sot al lui Zoe Ceausescu, a povestit ca i-a fost.

VIDEO. Ginerele dictatorului Ceausescu, profesorul Opran, a povestit cum a ramas Liviu Dragnea repetent in facultate

Ginerele dictatorului Nicolae Ceausescu, profesorul Mircea Opran, a declarat, la Antena 3, ca seful PSD, Liviu Dragnea, a ramas repetent in facultate.

Dezvaluire-soc despre Liviu Dragnea facuta de ginerele lui Nicolae Ceausescu

Presedintele Camerei Deputatilor, si, totodata, seful PSD, Liviu Dragnea, i-a fost student la Politehnica lui Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceausescu. Seful PSD nu era insa un student tocmai.

Liviu Dragnea, studentul ginerelui lui Ceausescu la Politehnica. A ramas repetent

Presedintele Camerei Deputatilor, si, totodata, seful PSD, Liviu Dragnea, i-a fost student la Politehnica lui Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceausescu. Seful PSD nu era insa un student tocmai.

Toti oamenii mogulului. Liviu Dragnea i-a dat lui Sebastian Ghita 46 milioane de euro din Cadastru. Banii au mers in conturile Asesoft, Teamnet si XOR-IT

Institutia statului roman care a trimis cei mai multi bani in conturile firmelor lui Sebastian Ghita este Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )