Libnet.ro
UNICEF

01:05

Specialistii din Republica Moldova opteaza pentru extinderea starii de urgente in sanatate publica

Adevărul Adevărul,
Specialistii din Republica Moldova opteaza pentru extinderea starii de urgente in sanatate publica

Starea de urgenta in sanatate publica in Republica Moldova expira luni, 15 februarie. Comisia Nationala Extraordinara de Sanatate Publica urmeaza sa se intruneasca in sedinta. continuă pe Adevărul

Alegerile anticipate capcana perfecta pentru Republica Moldova

Doamna Maia Sandu a castigat alegerile prezidentiale din Republica Moldova pe baza promisiunii de a organiza alegeri anticipate. Este normal ca orice presedinte sa doreasca a avea de partea sa o majoritate in Parlament, atunci cand doreste sa promoveze anumite reforme, vitale pentru statul pe care il conduce. Tentatia alegerilor anticipate exista in orice democratie. Unele tari au sisteme mai flexibile care permit declansarea alegerilor anticipate, altele au sisteme mai rigide. in general, sistemele parlamentare intra in prima categorie, cele semi-prezidentiale in cea de-a doua.

Alegerile anticipate - capcana perfecta pentru Republica Moldova

Doamna Maia Sandu a castigat alegerile prezidentiale din Republica Moldova pe baza promisiunii de a organiza alegeri anticipate. Este normal ca orice presedinte sa doreasca a avea de partea sa o majoritate in Parlament, atunci cand doreste sa promoveze anumite reforme, vitale pentru statul pe care il conduce.

Pozitia deputatilor despre criza politica din Republica Moldova

Deputatii au pareri impartite privind depasirea crizei politice din Moldova. in timp ce socialistii si deputatii fractiunii Sor spun ca este necesara investirea unui guvern provizoriu care sa stabilizeze situatia in Moldova, reprezentantii PAS spun ca un guvern de tranzitie va duce la amanarea pentru o perioada nedeterminata a alegerilor anticipate, transmite IPN.

Hotarare CNSU: Romania trimite in Republica Moldova, prin Mecanismul European de Protectie Civila, produse de urgenta medicala necesare in contextul pandemiei

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a aprobat, in sedinta de vineri, Hotararea numarul 10, care prevede acordarea de asistenta internationala cu titlul gratuit pentru Republica Moldova.

Starea de urgenta in sanatatea publica in Republica Moldova se prelungeste pana in data de 15 aprilie

Starea de urgenta in sanatatea publica in Republica Moldova se prelungeste pana in data de 15 aprilie, cu posibilitatea revizuirii acesteia, a decis Comisia nationala extraordinara de sanatate publica C.

Alegerile anticipate unica solutie pentru Republica Moldova

In campania electorala Igor Dodon a promis alegeri anticipate si a denuntat apriori orice colaborare cu apropiatii lui Plahotniuc din parlament, inclusiv cu fractiunea Partidului Sor, dupa infrangerea din prezidentiale, Dodon a schimbat radical macazul. Fiind contestat in propriul partid, cazand in dizgratia sponsorilor sai de la Moscova, riscand sa-si piarda relevanta politica, Dodon a facut un gest de maxima disperare.

Codul Galben de schimbare brusca a vremii in Republica Moldova ramane in vigoare pana pe 18 februarie

In noaptea din 14 spre 15 februarie, pe intreg teritoriul Republicii Moldova s-au inregistrat temperaturi scazute cu precipitatii sub forma de ninsoare, partea carosabila in unele regiuni fiind umeda, inzapezita si lunecoasa.

Cseke Attila: Maxim in 2023, PNDL 1 si 2 trebuie inchise. E nevoie sa gasim in continuare finantare pentru extinderea retelei de apa si canalizare si pentru modernizarea drumurilor (VIDEO)

Cseke Attila, ministrul Dezvoltarii, a declarat luni, pentru B1 TV, ca Programele Nationale de Dezvoltare Locala 1 si 2 trebuie incheiate cel mai tarziu in 2023. Acesta a precizat, insa, ca trebuie gasita i.

Coronavirus: Guvernul din Cehia a ajuns la un acord de ultim moment cu regiunile pentru prelungirea starii de urgenta

Guvernul ceh a reusit sa ajunga duminica la un acord de ultim moment cu guvernatorii regionali pentru a introduce o noua stare de urgenta de 14 zile si pentru a evita astfel o suspendare haotica a masurilor de restrictie pentru combaterea pandemiei de coronavirus, relateaza Reuters. Fara puteri speciale, guvernul minoritar al premierului Andrej Babis nu ar putea sa mentina restrictii precum interdictia de circulatie pe timpul noptii si cea privind adunarile publice, dar si inchiderea unor magazine si servicii.

Barcelona la cel mai categoric succes din acest sezon. Dubla pentru Messi la meciul 505 in La Liga

FC Barcelona s-a impus in disputa cu Deportivo Alaves, scor 5-1, sambata seara, intr-o partida din etapa a 22-a in La Liga.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )