Libnet.ro
UNICEF

07:30

SPECTACOL magnific. Super Luna, fenomenul astronomic din aceasta noapte

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
SPECTACOL magnific. Super Luna, fenomenul astronomic din aceasta noapte

Fenomenul astronomic de Luna plina la perigeu - cunoscut in ultimii ani sub denumirea pompoasa de Super Luna -, cand satelitul natural al Pamantului se va afla la o departare de 356. 896 de kilometri de Terra, va putea fi observat in noaptea. continuă pe Wall-Street Ro

Super Luna, fenomenul care va putea fi observat in aceasta noapte

Fenomenul astronomic de Luna plina la perigeu - cunoscut in ultimii ani sub denumirea pompoasa de Super Luna -, cand satelitul natural al Pamantului se va afla la o departare de 356. 896 de kilometri de Terra, va putea fi observat in noaptea de duminica spre luni.

Super luna va putea fi observata cel mai bine duminica noapte, cand se va afla cel mai aproape de Terra

Super luna, un fenomen astronomic in care cerul este luminat de cea mai stralucitoare luna plina, va putea fi cel mai bine observata duminica seara. Fenomenul va putea fi observat incepand cu ora 21:12, cand.

VIDEO Cu ochii pe cer: Perseidele versus Super Luna

Pe 10 august 2014, tocmai cand curentul de meteori Perseidele se pregateste sa atinga punctul maxim de activitate, se va inregistra Luna plina. Mai, mult decat atat, Luna se va afla la perigeu - punctul de pe orbita sa cel mai apropiat de Pamant. Luna plina la perigeu, fenomen astronomic care a ajuns sa fie numit Super Luna, va fi cu 14% mai aproape de Terra si va parea cu 30% mai stralucitoare decat celelalte Luni pline din acest an. Veste proasta pentru Perseide, sustin unii astronomi, pentru ca luminozitatea excesiva ar putea sa diminueze sansele ca meteorii sa fie vazuti bine.

Duminica noaptea putem vedea Super Luna

In noaptea de duminica spre luni, vom putea vedea o Super Luna, informeaza Mediafax.

Schimbari in sistemul romanesc de educatie: testel tip PISA vor fi plicate si la clasele a II-a, din aceasta toamna

Metoda interdisciplinara de predare, introdusa in invatamantul romanesc in anul scolar 2013-2014, la clasa pregatitoare si clasa I, va intra si la clasa a II-a, din toamna, iar examenele nationale vor fi date, din 2019, dupa modelul testelor PISA.

Draga Olteanu Matei: Din aceasta seara, dictatura s-a reinstaurat in tara noastra si avem a ne teme

Actrita Draga Olteanu Matei este alaturi de Antena 3: Sunt alaturi de dumneavoastra. Si eu va pun apartamentul meu la dispozitie Si cred ca sunt foarte multi oameni din tara asta care vi le-ar pune, a spus.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )