Libnet.ro
UNICEF

00:07

Super luna va putea fi observata cel mai bine duminica noapte, cand se va afla cel mai aproape de Terra

B1 B1,
Super luna va putea fi observata cel mai bine duminica noapte, cand se va afla cel mai aproape de Terra

Super luna, un fenomen astronomic in care cerul este luminat de cea mai stralucitoare luna plina, va putea fi cel mai bine observata duminica seara. Fenomenul va putea fi observat incepand cu ora 21:12, cand. continuă pe B1

Dacia Sandero, cel mai bine vandut model romanesc in Europa

Cel mai bine vandut model de autoturism asamblat in Romania pe piata europeana a fost in primul semestru al anului Sandero, cu 77. 400 de unitati, in crestere cu 37%, locul secund fiind ocupat tot de un produs de la Pitesti, Dacia Duster.

Dacia Sandero, cel mai bine vandut model romanesc in Europa

Cel mai bine vandut model de autoturism asamblat in Romania pe piata europeana a fost in primul semestru al anului Sandero, cu 77. 400 de unitati, in crestere cu 37%, locul secund fiind ocupat tot de un produs de la Pitesti, Dacia Duster.

VIDEO Cu ochii pe cer: Perseidele versus Super Luna

Pe 10 august 2014, tocmai cand curentul de meteori Perseidele se pregateste sa atinga punctul maxim de activitate, se va inregistra Luna plina. Mai, mult decat atat, Luna se va afla la perigeu - punctul de pe orbita sa cel mai apropiat de Pamant. Luna plina la perigeu, fenomen astronomic care a ajuns sa fie numit Super Luna, va fi cu 14% mai aproape de Terra si va parea cu 30% mai stralucitoare decat celelalte Luni pline din acest an. Veste proasta pentru Perseide, sustin unii astronomi, pentru ca luminozitatea excesiva ar putea sa diminueze sansele ca meteorii sa fie vazuti bine.

Super Luna, fenomenul care va putea fi observat in aceasta noapte

Fenomenul astronomic de Luna plina la perigeu - cunoscut in ultimii ani sub denumirea pompoasa de Super Luna -, cand satelitul natural al Pamantului se va afla la o departare de 356. 896 de kilometri de Terra, va putea fi observat in noaptea de duminica spre luni.

Duminica noaptea putem vedea Super Luna

In noaptea de duminica spre luni, vom putea vedea o Super Luna, informeaza Mediafax.

SPECTACOL magnific. Super Luna, fenomenul astronomic din aceasta noapte

Fenomenul astronomic de Luna plina la perigeu - cunoscut in ultimii ani sub denumirea pompoasa de Super Luna -, cand satelitul natural al Pamantului se va afla la o departare de 356. 896 de kilometri de Terra, va putea fi observat in noaptea.

SUA: Medicul infectat de Ebola spune ca se simte mai bine

Medicul infectat de Ebola in Libera, care este tratat insa inSUA, a transmis vineri ca se simte mai bine, scrie AFP. Ma simt mai puternic in fiecare zi ii multumesc lui Dumnezeu pentru milostivirea pe.

Medicul american infectat cu Ebola spune ca se simte mai bine

Medicul american infectat de Ebola in Liberia si ingrijit in Statele Unite a spus vineri ca se simte mai bine, apreciind ca restabilirea sa se datoreaza vointei divine, relateaza AFP, conform Mediafax. Ma.

Mircea Badea despre sentinta din dosarul ICA: Decizia acestui pluton de executie - cel mai mare proces politic din ultimii 25 de ani. Sentinta dementa, criminala

Aceasta decizie de astazi a acestui pluton de executie este cel mai mare proces politic din ultimii 25 de ani. Este cel mai mare, cel mai vizibil si evident proces politic din ultimii 25 de ani, a afirmat vineri Mircea Badea, la Antena 3, la scurt timp dupa ce judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au pronuntat sentinta finala in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercretari Alimentare.

Cel mai dotat actor de la Hollywood? Iata fotografiile care au pus pe jar o lume intreaga!

Dupa aparitia acestor fotografii, carcotasii au inceput sa speculeze si sa se intrebe daca actorul din imagine este sau nu cel mai dotat dintre cei care exista in Cetatea Filmului. Nu a durat mult din momentul publicarii fotografiilor pana in momentul in care actorul a avut o reactie oficiala.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )