Libnet.ro
UNICEF

00:06

Spectacole austriece de ultima ora in doua festivaluri romanesti de referinta Performing Austria

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Spectacole austriece de ultima ora in doua festivaluri romanesti de referinta Performing Austria

Incepe noua stagiune Performing Austria a Forumului Cultural Austriac Bucuresti, cu productii de pe cele mai bune scene austriece, live pe ecranele din Romania. In parteneriat cu doua importante festivaluri romanesti Platforma Internationala de Teatru Bucuresti si Festivalul International de Teatru pentru Publicul Tanar de la Iasi Forumul Cultural Austriac Bucuresti propune publicului . continuă pe Ceaşca de Cultură

Cum iti vor fi manipulate visele. Descoperire de ultima ora a cercetatorilor

Visele sunt gandurile cele mai adanci si semnele cele mai puternice pe care le primeste un om din partea sbconstientului. Ce descoperire au facut specialistii despre vizualizarile oamenilor din timpul somnului? Visele pot fi manipulate! Descoperirea surprinzatoare a cercetatorilor Specialistii de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts MIT) au gasit metoda prin care visele pot .

Ultima ora: ce s-a intamplat cu terenul pe care Simona Halep va intra sa joace! Panica la Roland Garros 2020

Panica la Roland Garros, dupa ce o bubuitura puternica s-a auzit in timpul partidei Stan Wawrinka Dominik Koepfer. Germanul, care se pregatea sa serveasca, s-a oprit si s-a uitat mirat spre adversarul sau si spre arbitru. Toti trei au erau convuzi, dar partida s-a reluat dupa cateva zeci de secunde. Organizatorii au transmis asigurari .

Cea mai mare rivala a Simonei Halep s-a retras de la Roland Garros! Decizie radicala de ultima ora

Serena Williams a anuntat in urma cu doar cateva minute ca se retrage de la aceasta editie a turneului de la Roland Garros. Sportiva din SUA era programata sa joace in mai putin de o ora, pe arena Philippe Chatrier, impotriva Tsvetanei Pironkova. Jucatoarea din Bulgaria va obtine calificarea in turul 3 al competitiei fara .

Ultima ora. Gabriela Firea, amenintata cu inchisoarea de catre o colega. De ce infractiune este acuzat fostul edil al Capitalei

Clotilde Armand si-a anuntat marti noapte victoria, mentionand ca are cu 1000 de voturi mai mult decat contracadidatul sau, Dan Tudorache. Vestea vine dupa ce un scandal monstruos s-a desfasurat la Primaria Sectorului 1 pe tema fraudarii votului. Din aceasta cauza, in naumite sectii de votare a fost nevoie de renumararea voturilor. Cine a castigat .

Clotilde Armand, reactie de ultima ora in scandalul voturilor de la Sectorul 1: I-am prins cu mana in sac

Scandalul fraudei de la Sectorul 1 continua. Clotilde Armand, candidatul din partea USR PLUS, a oferit o reactie de ultima ora, pe marginea acestui subiect. Victoria este foarte claranu ne lasam.

Clotilde Armand, reactie de ultima ora in scandalul voturilor de la Sectorul 1: I-am prins cu mana in sac

Scandalul fraudei de la Sectorul 1 continua. Clotilde Armand, candidatul din partea USR PLUS, a oferit o reactie de ultima ora, pe marginea acestui subiect. Victoria este foarte claranu ne lasam.

Decizie de ultima ora in Romania. Unde s-au inchis restaurantele, incepand de azi

Situatie fara precedent in Romania! Autoritatile au luat o decizie de ultima ora. incepand de azi, s-au inchis, din nou, restaurantele. Unde s-au inchis restaurantele, incepand de azi Daca la 1 septembrie, proprietarii restaurantelor rasuflau linistiti odata cu deschiderea localurilor, iata ca autoritatile au decis modificarea OUG privind starea de alerta! Mai exact, Comitetul Judetean .

Anunt de ultima ora despre testul de Covid-19 pe care l-a facut Gigi Becali. Intra fara masca in etajul transformat in spital

La FCSB este focar de infectie cu noul coronavirus si aproape toti jucatorii din lotul lui Anton Petrea au fost pozitivi. La fel ca si antrenorul lor, care a fost recent declarat vindecat. Un etaj al bazei de pregatire din comuna Berceni a fost transformat in spital din aceasta cauza. Singurul care nu a fost .

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale. Mesaj de ultima ora

Traian Basescu a pierdut functia de primar al Bucurestiului, la alegerile locale 2020, potrivit rezultatelor partiale anuntate de exit-poll ora 21. Playtech. ro va prezinta primele declaratii ale candidatului, de la sediul de campanie PMP. Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale 2020 Rezultatele partiale alegeri locale 2020.

Alegeri locale 2020. Cum incalca Gabriela Firea legea, in ziua votarii. Ludovic Orban, apel de ultima ora

Alegeri Locale 2020. Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine ca in Bucuresti, in ziua alegerilor locale, Primaria difuzeaza reclame pe banii cetatenilor si solicita astfel mass-media sa nu mai difuzeze clipurile Primariei Capitalei, deoarece acestea au un caracter electral. Alegeri locale 2020. Cum incalca Gabriela Firea legea, in ziua votarii Am vazut cu tristete si chiar .

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2614 seconds )