Libnet.ro
UNICEF

06:15

Spioana, un nou bestseller de Paulo Coelho, din 10 octombrie in librarii

România Liberă România Liberă,
Spioana, un nou bestseller de Paulo Coelho, din 10 octombrie in librarii

O dansatoare care a socat si a fermecat publicul. O curtezana care a sfidat rigorile vremii. O spioana poate cea mai faimoasa care i-a subjugat pe puternicii zilei. inalta societate a adulat-o si a detestat-o, ziarele au elogiat-o si au condamnat-o. Sub numele de Mata Hari a devenit un mit, iar arma ei a fost seductia. continuă pe România Liberă

Spioana, un nou bestseller de Paulo Coelho, din 10 octombrie in librarii. Fragment, in avanpremiera

La aproape un secol de la moartea lui Mata Hari, Paulo Coelho recompune, pornind de la documente de arhiva nepublicate, portretul captivant al uneia dintre cele mai enigmatice, curajoase si independente femei din istorie. Cartea Spioana, publicata de Humanitas Fiction, se afla de astazi, in librarii.

Sa fie limpede! Raport privind calitatea apei potabile in Bucuresti din 10 octombrie

Analiza efectuata in data de 10. 2016 56 de puncte de control stabilite de catre Directia de Sanatate Publica si Autoritatea Municipala de Reglementare a Serviciilor Publice si 181 de puncte de.

10 octombrie in istorie: Farmacistii au inceput sa vanda aspirina. Superman a murit

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 10 octombrie .

HOROSCOP 10 octombrie. Pestii vor avea parte de recompense financiare

Horoscop maine, 10 octombrie. Pestii vor avea parte de recompense financiare, iar Sagetatorii vor fi invitati o intalnire deosebit de romantica. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Curs valutar 10 octombrie. Lira sterlina se depreciaza serios

Cursul valutar valabil luni, 10 octombrie, indica o depreciere serioasa, de peste 10 bani, a cotatiei lirei sterline .

Romanii pot cere bani pentru a-si renova casele incepand cu 10 octombrie, prin programul Casa Verde

Incepand cu 10 octombrie, romanii pot cere bani pentru a-si renova casele, prin intermediul programului Casa Verde. Astfel, cei interesati pot beneficia de finantare de la Administratia Fondului pentru Mediu.

Sa fie limpede! Raport privind calitatea apei potabile in Bucuresti din 7 octombrie

Analiza efectuata in data de 7. 2016 56 de puncte de control stabilite de catre Directia de Sanatate Publica si Autoritatea Municipala de Reglementare a Serviciilor Publice si 181 de puncte de.

MACRO NEWSLETTER 10 octombrie 2016

Numarul locurilor de munca din Statele Unite a crescut sub asteptari in septembrie 2016, cu 156 de mii, dupa o crestere cu 167 de mii in luna precedenta, conform sondajului realizat la nivelul companiilor.

Sistemul IT al cardului de sanatate a devenit din nou indisponibil luni, incepand cu ora 10:00

Sistemul informatic al cardului national de asigurari de sanatate a devenit din nou indisponibil luni, incepand cu ora 10:00, datorita unor probleme tehnice de comunicatie intre unele componente ale sistemului, a anuntat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS). Pana la anuntul remedierii problemelor aparute, confirmarea semnarii prin cardul de sanatate a serviciilor medicale / prescrierii retetelor / eliberarii medicamentelor vor putea fi efectuate in modul offline', spune CNAS. UPDATE Oficialii CNAS pentru HotNews. ro: Contractele de mentenanta n. a cu Teamnet) inca nu sunt semnate, sunt in curs de negociere.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )