Libnet.ro
UNICEF

07:15

Curs valutar 10 octombrie. Lira sterlina se depreciaza serios

România Liberă România Liberă,
Curs valutar 10 octombrie. Lira sterlina se depreciaza serios

Cursul valutar valabil luni, 10 octombrie, indica o depreciere serioasa, de peste 10 bani, a cotatiei lirei sterline . continuă pe România Liberă

Curs valutar 6 octombrie. Scade din nou lira sterlina

Cursul valutar valabil joi, 6 octombrie, indica o noua scadere a cotatiei lirei sterline, pe fondul incertitudinilor privind modul in care se va produce iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana .

Lira sterlina s-a prabusit in bursele din Asia si a ajuns la un minim istoric fata de dolar si euro

Lira sterlina s-a prabusit vineri in schimburile din Asia la cel mai mic nivel din ultimii 31 de ani in raport cu dolarul si din ultimii sapte ani fata de moneda euro, accentuand caderea declansata la inceputul saptamanii pe fondul temerilor legate de un Brexit dur, transmite AFP, preluata de Agerpres.

Nu s-a mai intamplat de trei decenii: Lira sterlina, minim istoric fata de dolar

Premiera inregistrata vineri pe piata bancara. in shimburile din Asia, lira sterlina s-a prabusit dramatic, ajungand la cel mai mic nivel in ultimele trei decenii in raport cu.

Nu s-a mai intamplat de trei decenii: Lira sterlina, minim istoric fata de dolar. Care este cauza

Premiera inregistrata vineri pe piata bancara. in shimburile din Asia, lira sterlina s-a prabusit dramatic, ajungand la cel mai mic nivel in ultimele trei decenii in raport cu.

Flash crash misterios pe bursele asiatice: Lira sterlina s-a prabusit cu 6% in doua minute, traderii invoca o problema legata de algoritmi

Lira sterlina a cunoscut o cadere brutala vineri, la inceputul tranzactiilor in Asia, traderii perplecsi evocand ratiuni tehnice, pe fondul temerilor legate de un Brexit dur reinviate de afirmatiile presedintelui francez Francois Hollande, care a spus ca UE trebuie sa dea dovada de fermitate in fata Londrei, scrie AFP.

Lira sterlina inregistreza un minim istoric fata de dolar si euro

Lira sterlina s-a prabusit vineri in schimburile din Asia la cel mai mic nivel din ultimii 31 de ani in raport cu dolarul si din ultimii sapte ani fata de moneda euro, accentuand caderea.

Lira sterlina inregistreza un minim istoric fata de dolar si euro

Lira sterlina s-a prabusit astazi in schimburile din Asia la cel mai mic nivel din ultimii 31 de ani in raport cu dolarul si din ultimii sapte ani fata de moneda euro, transmite AFP.

HOROSCOP 10 octombrie. Pestii vor avea parte de recompense financiare

Horoscop maine, 10 octombrie. Pestii vor avea parte de recompense financiare, iar Sagetatorii vor fi invitati o intalnire deosebit de romantica. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Romanii pot cere bani pentru a-si renova casele incepand cu 10 octombrie, prin programul Casa Verde

Incepand cu 10 octombrie, romanii pot cere bani pentru a-si renova casele, prin intermediul programului Casa Verde. Astfel, cei interesati pot beneficia de finantare de la Administratia Fondului pentru Mediu.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2414 seconds )