Libnet.ro
UNICEF

2 Mai.

Spionul care a provocat cele mai mari tensiuni intre Israel si SUA a ajuns la Tel Aviv dupa executarea unei pedepse de 30 de ani de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Spionul care a provocat cele mai mari tensiuni intre Israel si SUA a ajuns la Tel Aviv dupa executarea unei pedepse de 30 de ani de inchisoare

Incarcerat timp de 30 de ani in SUA pentru spionaj in favoarea statului israelian, americanul Jonathan Pollard a ajuns in noaptea de marti spre miercuri in Israel, pe aeroportul Ben Gurion, in apropiere de Tel Aviv, unde a fost intampinat de premierul israelian Benjamin Netanyahu, transmit agentiile internationale de stiri. continuă pe Adevărul

Cele mai mari reduceri de Black Friday la Altex

Un nou sezon de reduceri a inceput deja! Gasesti oferte speciale la o gama variata de produse, in special la electornice si electrocasnice.

Consumatorii casnici ar putea plati facturi mult mai mari la energie, cu pana la 26%, de la 1 ianuarie, daca nu incheie noi contracte Acuzatii dure ale Asociatiei Energia Inteligenta aduse ANRE

Piata energiei electrice se va liberaliza de la 1 ianuarie 2021, insa foarte putini consumatori casnici stiu ca pot cauta oferte avantajoase de furnizare a energiei si in functie de acestea sa isi schimbe furnizorul. Responsabila de aceasta situatie este Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), care nu si-a indeplinit obligatiile in privinta informarii consumatorilor, astfel incat acestia sa stie ca este mai avantajos sa incheie noi contracte, poate cu noi furnizori. Acestia pot ajunge in situatia de a plati in ianuarie facturi cu pana la 26% mai mari decat in decembrie, din cauza neinformarii. Asociatia Energia Inteligenta solicita autoritatilor, printr-o scrisoare deschisa, demiterea Comitetului de Reglementare al ANRE si a celor vinovati de aceasta situatie.

ANRE s-a trezit abia cu o zi inainte de finalul anului Recomanda consumatorilor de energie sa incheie contracte pe piata libera pentru a nu plati facturi mai mari din ianuarie

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) face cu o zi inainte de finalul anului ceea ce ar fi trebuit sa inceapa cu mai mult timp inainte. Anunta printr-un comunicat de presa ca peste o zi, piata energiei se liberalizeaza complet, iar consumatorii casnici ar trebui sa incheie contracte in regim concurential, daca nu vor sa plateasca facturi mai mari din ianuarie. ANRE transmite aceasta recomandare dupa trei zile de la izbucnirea scandalului privind facturile la energie.

AEP estimeaza solicitari de rambursare cheltuieli pentru alegerile parlamentare de aproape patru ori mai mari decat in 2016

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) estimeaza ca vor fi solicitate la rambursare cheltuieli facute de formatiunile politice la alegerile parlamentare din acest an de aproape 167 de milioane de lei, de aproape patru ori mai mari decat la alegerile parlamentare din 2016. Termenul limita pentru depunerea cererilor de rambursare este de 6 ianuarie 2021.

Cele mai indragite traditii de Anul Nou

Anul Nou este prilej de sarbatoare pentru oamenii din intreaga lume. in fiecare regiune, au fost duse mai departe obiceiuri si superstitii din cele mai vechi timpuri. in continuare, va prezentam cele mai indragite traditii de Revelion.

Ce se intampla in corp cand dormi 8 ore pe noapte. Cele mai bune vesti pentru femei

Somnul este la fel de important ca alimentatia si hidratarea corespunzatoare si potrivita pentru o viata echilibrata. Multi nu stiu beneficiile a 8 ore dormite pe noapte. Care sunt acestea si de ce sunt atat de importante in special pentru femei? Cum te ajuta cele 8 ore de somn? Somnul e una din partile importante .

Cele mai vandute titluri ale Editurii Polirom in anul 2020

Desi atipic si plin de provocari pentru intreaga industrie de carte, 2020 a fost un an prolific pentru Polirom, peste 450 de noi titluri regasindu-se la final de an aniversar 25 de ani de existenta in portofoliul editurii. Adevarul prezinta cele mai vandute carti ale editurii din acest an.

Singurul vaccin 100% eficient impotriva covid-19. Este printre cele mai ieftine

In urma unor cercetari suplimentare, grupul farmaceutic AstraZeneca a sustinut ca a gasit formula castigatoare pentru vaccinul sau impotriva coronavirus. Pana acum, dupa autorizare, au fost puse in circulatie vaccinurile Pfizer BioNTech, Moderna si Sputnik V. Singurul vaccin 100% eficient impotriva covid-19 AstraZeneca a dezvoltat vaccinul sau impreuna cu Universitatea din Oxford, asupra caruia .

Bilantul Covid-19 pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 1319

In ultimele 24 de ore au fost 4. 637 de cazuri noi de COVID-19. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 1319. Capitala este urmata de judetele Timis - 277 de cazuri noi, Ilfov - 239 de imbolnaviri.

Unul dintre cele mai asteptate telefoane din 2021 a ajuns deja pe eBay. Cum concureaza cu Samsung S21

Inca din ianuarie vom vedea telefoanele din 2021, cu cele mai bune specificatii. Samsung ar fi primul mare producator. Dar si OnePlus pregateste ceva bun in prima jumatate a lui 2021.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 2 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )