Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cele mai asteptate telefoane din 2021 a ajuns deja pe eBay. Cum concureaza cu Samsung S21

Playtech Playtech,
Unul dintre cele mai asteptate telefoane din 2021 a ajuns deja pe eBay. Cum concureaza cu Samsung S21

Inca din ianuarie vom vedea telefoanele din 2021, cu cele mai bune specificatii. Samsung ar fi primul mare producator. Dar si OnePlus pregateste ceva bun in prima jumatate a lui 2021. continuă pe Playtech

EXCLUSIV Gigi Becali, mana larga de Revelion 2021. Cate mii de euro a cheltuit doar pe costum

Este unul dintre cele mai elegante personaje din fotbalul romanesc. Patronul FCSB Gigi Becali arata impecabil la fiecare aparitie publica. Latifudiarul din Pipera obisnuieste sa-si cumpere costumele de lux din Londra, platind o avere pe haine. A lasat chiar si pana la 100. 000 de euro la o vizita in Marea Britanie. Gigi Becali prefera costumele .

Urari si mesaje de Craciun. Cele mai frumoase sms-uri pentru prieteni. 15 texte amuzante pe care sa le trimiti celor dragi

Un zambet sau chiar hohotele de ras sunt unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poti aduce in viata celor dragi. Trimite-le un text amuzant prietenilor tai sau un sms de Craciun care sa le aduce.

O noua expeditie pentru alpinistul Alex Gavan. Spera sa escaladeze al doilea cel mai mare varf din lume, fara oxigen suplimentar Am pornit intr-o mare calatorie a sufletului

Unul dintre cei mai apreciati alpinisti din Europa, Alex Gavan, s-a aventurat intr-o noua expeditie, sperand sa fie primul roman care escaladeaza, in sezonul de iarna, fara oxigen suplimentar, varful K2 di.

Cu trenul la Sibiu? Nici gand! De ce frumosul oras din Transilvania a ajuns sa aiba legaturi feroviare jalnice in toate directiile

Sibiul este unul dintre cele mai frumoase orase ale tarii si mult mai multa lume ar merge cu trenul acolo daca legaturile ar fi cat de cat decente. Nu sunt legaturi feroviare bune si vitezele sunt mici pe liniile din zona, astfel ca masina castiga detasat la timpii de parcurs. Totul ar fi stat mai bine si daca linia Valcele - Ramnicu Valcea, aproape gata in 1989, nu ar fi acum abandonata si distrusa, desi a fost unul dintre cele mai grele proiecte feroviare din anii 80.

Fenomenul infiorator care a aparut in nordul Capitalei. Nicaieri pe Planeta nu a mai fost atat de crunt

Fenomen ingrijorator: nordul Capitalei a fost in noaptea de Ajun unul dintre cele mai poluate locuri de pe Pamant. Explicatia Garzii de Mediu. Fenomen in nordul Capitalei, in noaptea de Ajun Datele privind media poluarii in lume, in anul 2020, arata ca Bangladesh a fost cea mai poluata tara, cu un indice al calitatii aerului .

Ilie Nastase si sotia sa, sarbatori in carantina Este un Craciun diferit pentru mine

Desi ii despart 30 de ani, Ilie si Ioana Nastase reprezinta unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul romanesc, fiind unul alaturi de altul la bine si la rau. Anul acesta, din pricina pandemiei de.

VIDEO Controversatul joc I Am Jesus Christ primeste un nou trailer: te pune in pielea lui Iisus Hristos

In perioada Craciunului, unul dintre cele mai controversate jocuri din ultimul deceniu s-a bucurat de un nou trailer. I am Jesus Christ te pune in pielea lui Iisus Hristos la maturitate. Inspirat.

Dupa sarmale si sorici, o plimbare pe munte este chiar indicata. Traseul de vis catre Lacul Scropoasa VIDEO

Traseul montan Cheile Zanoagei - Lacul Scropoasa este unul dintre cele mai frumoase trasee din Muntii Bucegi, atat vara, cat si iarna. Acum, cand totul este acoperit de zapada, aventura este mult mai palpitanta.

Alpinistul Alex Gavan vrea sa escaladeze K2 fara oxigen suplimentar. Este al doilea cel mai mare varf din lume

Alex Gavan, unul dintre cei mai apreciati alpinisti din Romania si din Europa, a pornit de mai multe zile intr-o noua expeditie, la finalul careia spera sa fie primul roman care escaladeaza fara oxigen suplimentar in sezonul de iarna varful K2 din Himalaya, al doilea ca inaltime din lume, dupa Everest.

Aproape jumatate din totalul infectarilor noi, in Bucuresti. Topul judetelor cu cele mai multe cazuri noi

Din cele 2. 620 de cazuri noi, diagnosticate in ultimele 24 de ore, in Bucuresti au fost confirmate 958 de cazuri de COVID-19, in timp ce Constanta se afla pe locul II, cu 166 de noi cazuri. Judetul Ilfov inregistreaza in acest moment si cea mai mare rata de transmitere a virusului SARS-CoV-2 la mia de locuitori - 5,37.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )