Libnet.ro
UNICEF

20:45

9 spitale din Bucuresti asigura asistenta medicala de urgenta de Craciun

Hotnews Hotnews,
 9 spitale din Bucuresti asigura asistenta medicala de urgenta de Craciun

Noua spitale de urgenta, Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti si Serviciul de Ambulanta al Capitalei vor asigura asistenta medicala de urgenta de Craciun. in tara, asistenta medicala de urgenta este asigurata de spitalele judetene de urgenta). continuă pe Hotnews

Noua spitale din Bucuresti vor asigura asistenta medicala de urgenta de Craciun

Noua spitale de urgenta, Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti si Serviciul de Ambulanta al Capitalei vor asigura asistenta medicala de urgenta de Craciun, potrivit Agerpres .

URGENTA medicala de CRACIUN? Care sunt cele noua spitale din Capitala la care puteti merge

Noua spitale de urgenta, Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti si Serviciul de Ambulanta al Capitalei vor asigura asistenta medicala de urgenta de Craciun. Cele noua unitati.

Guvernul confirma: Milioane de britanici care locuiesc n UE si vor pierde dreptul la asistenta medicala n cazul unui Brexit fara acord

Milioane de britanici relocati in Europa ar putea sa nu mai beneficieze de asistenta medicala in cazul lipsei unui acord de Brexit. Cetatenii UE din Regatul Unit care fac dovada faptului ca au avut un domiciliu stabil in tara inainte de 29 martie vor fi in continuare eligibili pentru tratamentul NHS, a confirmat Guvernul, potrivit The Independent.

Gropi in asfaltul din Bucuresti. Consilier: Administratia Strazilor este pe avarie

Suntem in prima luna de iarna, asfaltul din Bucuresti a inceput deja sa cedeze si au aparut primele gropi in oras, unele chiar in centru, la Piata Romana. Asfaltul este de foarta proasta calitate,.

Deputat PSD amenintat cu moartea intr-o sectie de Politie din Bucuresti: Politistii s-au facut ca nu aud

Deputatul PSDFlorin Manole a scris, duminica pe Facebook, ca a fost amenintat de trei persoane in Sectia de Politie nr. 1 din Bucuresti ca va fi omorat. O ruda a mea era acolo cu acesti indivizi.

SARBATORI DE IARNA. Miracolul petrecut in aceste zile in Romania: O sa raman pe Pamant de Craciun

SARBATORI DE IARNA Voluntarii Asociatiei Totul pentru Comunitate au oferit, in aceasta saptamana, 200 de pungi cu cadouri copiilor internati in patru spitale din Bucuresti si Cluj-Napoca, in special.

PROGRAM MALLURI DE CRACIUN. Ce program au mallurile din Bucuresti de Craciun

Romanii care raman in Bucuresti de Craciun iau cu asalt mallurile in aceasta perioada. Iata ce program de functionare au mallurile din Capitala de .

Turistii straini, atrasi de petrecerile de Revelion din Bucuresti

Tot mai multi turisti straini aleg sa isi petreaca noaptea dintre ani in capitala tarii noastre pentru ca petrecerile de Revelion dureaza pana dimineata, in timp ce in localurile din majoritatea capitalelor europene se da stingerea imediat ce se trece in noul an, potrivit unei analize a Ibis Continental Hotels, companie care opereaza patru hoteluri in Romania, dintre care doua in Bucuresti si cate unul in Sibiu si Constanta. Datele analizate arata ca majoritatea turistilor straini care ajung in Bucuresti de Revelion au pana in 45 de ani, stau in oras doua nopti si provin in special din tarile vecine - Bulgaria, Serbia si Polonia, dar si din Marea Britanie, Italia, Germania si Franta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )