Libnet.ro
UNICEF

09:30

Spitalele din judetul Hunedoara au fost dotate cu corturi de triaj al pacientilor, aduse de ISU

Adevărul Adevărul,
Spitalele din judetul Hunedoara au fost dotate cu corturi de triaj al pacientilor, aduse de ISU

Spitalele din judetul Hunedoara au fost dotate cu corturi de triaj al pacientilor, disclocate de Inspetoratul pentru SItuatii de Urgenta Hunedoara. continuă pe Adevărul

ANPC: Amenzi de circa 44 de mii de lei in mai multe piete din judetul Hunedoara

Comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) au aplicat la sfarsitul saptamanii trecute amenzi contraventionale in valoare de 44. 000 de lei operatorilor economici din mai multe piete din judetul Hunedoara, potrivit unui comunicat remis luni de ANPC.

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Cei mai multi pacienti cu Covid 19 s-au vindecat

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Cei mai multi dintre pacientii diagnosticati cu infectia Covid 19 s-au vindecat.

Gabriela Firea explica de ce sunt spitalele din Bucuresti atat de goale, in ciuda faptului ca in Romania sunt atatia bolnavi cronici

Intrebata de avocatul Gheorghe Piperea, de ce sunt spitalele din Bucuresti atat de goale, Gabriela Firea a explicat ca internarile bolnavilor cronici au fost oprite la inceputul pandemiei.

Coronavirus in judetul Hunedoara. inca un deces: un barbat de 60 de ani. Cate cazuri s-au inregistrat

Noul coronavirus, situatia la zi in Hunedoara. inca un deces a fost inregistrat sambata, iar numarul pacientilor decedati in judet se apropie de 70.

Coronavirus in lume: Spitalele din cel mai mare oras al Braziliei, aproape de colaps

Primarul celui mai mare oras din Brazilia, Sao Paulo, a spus ca sistemul de sanatate ar putea sa se prabuseasca din pricina cererilor mari pentru paturi in lupta impotriva Covid-19, relateaza BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )