Libnet.ro
UNICEF

17:30

Coronavirus in lume: Spitalele din cel mai mare oras al Braziliei, aproape de colaps

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in lume: Spitalele din cel mai mare oras al Braziliei, aproape de colaps

Primarul celui mai mare oras din Brazilia, Sao Paulo, a spus ca sistemul de sanatate ar putea sa se prabuseasca din pricina cererilor mari pentru paturi in lupta impotriva Covid-19, relateaza BBC. continuă pe Hotnews

Cel mai mare spital din Baragan, in criza de medici. Cat ajunge sa castige lunar un anestezist la Calarasi

Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi are mare nevoie de ajutor. Desi este cea mai mare unitate medicala din Baragan, la 130 km de Bucuresti si 140 km de Constanta, cu conexiune rapida la autostrada A2, in prezent are un singur medic anestezist.

Rafael Nadal a fost desemnat cel mai mare sportiv spaniol al tuturor timpurilor

Superstarul spaniol a stabilit numeroase recorduri in cariera sa de exceptie. Acestea i-au permis sa intre in cursa pentru desemnarea celui mai mare atlet spaniol al tuturor timpurilor. Pentru multi nu a fost o surpriza ca i-a fost acordat acest titlu dupa un sondaj efectuat de ziarul de sport spaniol Marca.

Coronavirus in lume: Spania raporteaza cel mai mic numar de decese din ultimele 2 luni Italia: Bilantul zilnic al deceselor a scazut la cel mai redus nivel din 9 martie.

Numarul cazurilor de coronavirus raportate in lume a depasit 4,6 milioane, iar cel al deceselor 308. 000, in conditiile in care peste 1,75 milioane de persoane testate pozitiv au fost declarate vindecate, potrivit centralizarii de pe Worlodmeters. 01 SUA aproba un nou test de coronavirus care permite ca mostrele sa fie prelevate de acasa22. 20 OMS: Pulverizarea de solutii dezinfectante pe strazi nu elimina coronavirusul si poate fi periculoasa pentru sanatate21. 40 Proteste fata de restrictii au avut loc in mai multe tari din Europa: Polonia, Germania, Elvetia si Marea Britanie21. 26 Franta: 96 de persoane au murit sambata din cauza COVID-19, in usoara scadere. Numarul total de morti din cauza COVID-10 ajuns la 27. 625 de persoane 20. 00 Italia: Bilantul zilnic al deceselor a scazut la cel mai redus nivel din 9 martie. 20 Spania: Premierul Pedro Sanchez vrea prelungirea starii de urgenta cu inca o luna. 18:00 Rusia: Medicul echipei de baschet TSKA Moscova a murit din cauza coronavirusului 17:45 Franta: Campionatele de atletism din Franta au fost reprogramate pentru luna septembrie16. 04 Arabia Saudita: Bilantul cazurilor a ajuns la 52.

Belgia inregistreaza cel mai mare numar de morti dupa al Doilea Razboi Mondial

Belgia a raportat, pana in prezent, 8. 959 de decese provocate de noul coronavirus la o populatie de 11 milioane).

Florin Citu: Romania a reusit, impotriva estimarilor apocaliptice, o crestere economica in termeni reali de 0.3% fata de trimestrul 4 din 2019. Pericolul cel mai mare pentru economia Romaniei vine din Paralament

Ministrul Finantelor, Florin Citu, scrie, intr-o postare pe Facebook, ca sectorul privat din Romania a raspuns perfect masurilor guvernamentale menite sa reduca efectele pandemiei de coronavirus, iar,.

Coronavirus in Romania: Neamt, al doilea cel mai afectat judet, dupa Suceava in Braila au fost confirmate doar 20 de cazuri de imbolnavire

Suceava continua sa fie judetul cu cele mai multe cazuri de coronavirus - 3. 448 -, urmat de Neamt, cu 834 de infectii. in Capitala au fost raportate 1. 644 de cazuri. Braila si Valcea sunt judetele cu cele mai putine imbolnaviri - 20, respectiv 27, potrivit datelor transmise luni de Grupul de comunicare strategica.

Citu: Pericolul cel mai mare pentru economia Romaniei si pentru romani vine din Parlament

Florin Citu a postat pe o retea sociala un mesaj in care face un rezumat la ce s-a intamplat cu privire la economia Romaniei in ultima perioada si ce se va intampla in continuare, in special daca lucrurile nu vor fi gestionate corect.

Coronavirus in lume: Prima zi din ultimele doua luni cand Spania are sub 100 de noi decese Mexicul, rata a mortalitatii de peste 10% Opt vaccinuri sunt in prezent in etapa de testare pe oameni

Numarul cazurilor de coronavirus din lume a depasit 4,7 milioane, iar cel al deceselor de persoane infectate cu Sars-Cov-2 este de peste 313. 000, aproximativ 1,8 milioane de pacienti fiind declarati vindecati, potrivit centralizarii de pe Worldometers. -----------22:00 Franta: 483 de noi decese in ultimele 24 de ore din cauza COVID-1920:50 Marea Britanie raporteaza 170 de noi decese, cel mai scazut nivel din martie20:45 Italia: Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 31. 908 morti Peste 225. 000 de cazuri confirmate19. 38 Opt vaccinuri anti-COVID-19 sunt in etapa de testare pe oameni, anunta OMS 19:00 Portugalia a raportat cel mai mare numar de vindecari de COVID-19 de pana acum17. 50 Bisericile din Grecia s-au redeschis pentru impartasanie 15. 43 Rusia: Situatia este in curs de stabilizare, sustin autoritatile sanitare 14. 25 Trump: Cu vaccin sau fara vaccin, revenim la normal 13. 45 Masive proteste impotriva restrictiilor Corona in marile orase germane.

CORONAVIRUS |Economia Germaniei a inregistrat al doilea cel mai sever declin trimestrial de la reunificare Cele mai mari trei economii ale Europei sunt in recesiune. Ce-i mai rau abia incepe

Economia Germaniei, cea mai puternica din Europa, a intregistrat cel mai sever declin trimestrial de la criza financiara din 2009 si al doilea cel mai mare de la reunificarea din 1990. Si tot sta mai bine decat a .

INTERACTIV Cum arata harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet in prima zi dupa incetarea starii de urgenta

In prima zi dupa starea de urgenta, Romania contabilizeaza peste 16. 400 de cazuri de coronavirus, peste 1. 000 de decese de pacienti cu COVID-19, dar si circa 9. 300 de pacienti declarati vindecati. Suceava a iesit oficial din carantina, dar ramane in continuare cel mai mare focar din tara, cu peste 3. 300 de cazuri confirmate si peste 170 de decese cu COVID-19. Evolutia in regiune este totusi in scadere. O plafonare a numarului de cazuri o regasim si in Bucuresti, cu peste 1. 500 de cazuri si aproape 70 de decese confirmate, al doilea cel mai fierbinte punct de pe harta. Vezi situatia cazurilor la nivel de judet intr-o harta interactiva cu mai multe date statistice si grafice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )