Libnet.ro
UNICEF

18:30

Spitalele din New York City sunt la 10 zile de o criza provocata de explozia cazurilor de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Spitalele din New York City sunt la 10 zile de o criza provocata de explozia cazurilor de coronavirus

Primarul orasului New York, epicentrul epidemiei de coronavirus din Statele Unite, Bill de Blasio, a descris, duminica, epidemia drept cea mai mare criza de la Marea Criza Economica si a solicitat ca armata americana sa se mobilizeze pentru a evita ca sistemul de asistenta medicala sa fie depasit de situatie. continuă pe Adevărul

Masura radicala in SUA, in lupta cu pandemia. Locuitorii din New York, obligati sa ramana in case: Suntem cu totii in carantina

Toti locuitorii statului New York care activeaza in sectoare neesentuiale vor fi nevoiti sa ramana in case si sa lucreze de la distanta in efortul autoritatilor de a combate raspandirea pandemiei.

CORONAVIRUS iN SUA: Peste 10.000 de infectari, raportate numai in New York. Cu cat faci mai multe teste, cu atat gasesti mai multe rezultate pozitive

Guvernatorul din New York, Andrew Cuomo, a declarat sambata dimineataca numarul cazurilor de infectare cu coronavirus din stat a crescut cu peste 3. 000, ajungand la 10. 000 de cazuri. Majoritatea.

Primarul New York-ului, avertisment fara precedent: Suntem la zece zile de o penurie generalizata de aparate de ventilatie mecanica. Persoane care ar fi putut trai vor muri

Primarul democrat al New York-ului, Bill de Blasio, a transmis duminica seara un avertisment privind extinderea infectiilor cu noul coronavirus in urmatoarele zile, precizand ca situatia se va.

Momente grele pentru Rita Muresan. Ce se intampla acum cu fiica ei, la New York

Cand parea ca soarele straluceste si pe strada ei, dupa ce s-a obisnuit cu gandul ca fetele i-au plecat pentru a-si croi un drum in viata in alte parti ale lumii, Rita Muresan trece iar prin momente grele. Ce se intampla acum cu Rebeca, la New York? Momente grele pentru Rita Muresan. Ce se intampla .

Coronavirus: Cate ventilatoare mecanice sunt in spitalele din Romania

Romania dispune in acest moment de 1. 361 de aparate de ventilare mecanica, vitale in cazul complicatiilor cauzate de coronavirus. Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?.

Coronavirus |Romania are 1.361 de ventilatoare mecanice si 2.653 de paturi ATI in spitalele din tara

La acest moment, Romania are 2. 653 de paturi ATI si 1. 361 ventilatoare mecanice in spitalele din tara, potrivit G4Media. ro .

Radu Tudor: Mai avem la dispozitie maxim 10 zile de luat masuri ferme

Mai avem la dispozitie maxim 10 zile de luat masuri ferme. Potrivit specialistilor, in 10 zile vine valul contagiunii generat de sutele de mii de romani care au venit din Italia si Spania.

O femeie care ar fi trebuit sa stea in izolare cu sotul venit din Italia, s-a plimbat timp de 10 zile pe la institutiile publice dintr-o statiune

Inca o persoana care nu a respectat masura izolararii la domiciliu a fost descoperita de politisti dupa ce 10 zile s-a plimbat nestingherita pe la mai multe institutii publice.

Scene apocaliptice la inmormantarile din Italia. Zici ca sunt desprinse din filmele de groaza

Italia se confrunta cu pandemia de COVID-19 si cu un numar de peste 5476 de decese. Numarul deceselor din cauza pandemiei coronavirusului a continuat duminica sa creeasca in Europa, Italia anuntand 651 de morti intr-o singura zi. Scene apocaliptice la inmormantarile din Italia A fost o crestere cu 13,5%, dar s-a inregistrat o scadere de .

Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza. Ce patesc cei care vin la primarie

Romania se confrunta, la fel ca aproape toate tarile de pe continetul european, cu pandemia COVID-19, iar medicii specialisti, fie ca vorbim de cei din Bucuresti, Timisoara sau celelalte orase, incearca sa gaseasca metode de a minimaliza raspandirea virusului, dar si metode de vindecare. Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza Unul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )