Libnet.ro
UNICEF

08:30

Coronavirus: Cate ventilatoare mecanice sunt in spitalele din Romania

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Cate ventilatoare mecanice sunt in spitalele din Romania

Romania dispune in acest moment de 1. 361 de aparate de ventilare mecanica, vitale in cazul complicatiilor cauzate de coronavirus. Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?. continuă pe Hotnews

Romania poate trata cel mult 1.361 de cazuri grave de COVID-19 simultan, pentru ca NU dispune de mai multe ventilatoare mecanice. Paturile ATI sunt 2.653

Spitalele din Romania dispunde 2. 653 de paturi ATI si de 1. 361 de ventilatoare mecanice, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica, luni, cu precizarea ca va oferi alte detalii pe masura ce se vor.

Cate teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in spitalele din Romania?

612 teste pentru diagnosticarea coronavirus sunt disponibile in cele 11 centre de testare din tara. in Romania au fost prelucrate pana astazi 11. 223 de teste de identificare a coronavirusului, dintre care 277 in unitati medicale private. Cum unele persoane au facut cate doua teste, numarul efectiv al celor testati ar putea fi mai mic.

Cate paturi la Terapie Intensiva si cate ventilatoare de respiratie au acum spitalele din Romania - Datele oficiale

Spitalele dispun de 2. 653 de paturi ATI si de 1. 361 de ventilatoare mecanice, iar cea mai recenta informatie referitoare la testele pentru coronavirus indica un stoc de peste 2. 600 de teste in cele 11 centre existente la nivel national.

Coronavirus |Romania are 1.361 de ventilatoare mecanice si 2.653 de paturi ATI in spitalele din tara

La acest moment, Romania are 2. 653 de paturi ATI si 1. 361 ventilatoare mecanice in spitalele din tara, potrivit G4Media. ro .

Peste 300.000 de firme din Romania vor fi afectate de al doilea val al crizei coronavirus

Peste 300. 000 de firme din Romania vor fi afectate de al doilea val al coronacrizei economice, multe dintre ele incepand saptamana cu deciziile de trimitere in somaj tehnic pentru angajati si, din pacate, cu disponibilizarea unor angajati, arata o analiza a unei firme de consultanta.

O retea particulara de clinici din Romania anunta ca testeaza la cerere populatia pentru depistarea COVID-19, contra cost

In plina pandemie de coronavirus, o retea particulara de clinici din Romania anunta ca testeaza la cerere, contra cost, populatia adulta pentru depistarea infectiilor cu COVID-19. Sanador a precizat prin.

Pietele din Romania raman deschise. Cumparatorii sunt rugati sa evite formarea de grupuri de persoane

Pietele raman deschise, anunta reprezentantii Asociatiei Administratorilor de Piete din Romania. Ei spun ca spatiile vor fi dezinfectate si ca producatorii agricoli au fost anuntati despre masurile de preventie pe care trebuie sa le respecte, iar cumparatorii sunt rugati sa evite formarea de grupuri de persoane.

Un medic din Romania a anuntat ca are leacul pentru coronavirus. Ce a urmat apoi

Un medic din Romania a anuntat recent faptul ca a gasit leacul pentru coronavirus. Totul s-a dovedit a fi un intreg scenariu de film. Cine este protagonistul si ce a urmat dupa anuntul cel mare? Un medic din Romania a anuntat ca are leacul pentru coronavirus Scenariu de film mut asa ar putea fi .

Digi24: De ce e Timisoara centrul vindecarilor de COVID-19 din Romania: Folosim alta schema de tratament fata de restul tarii

Timisoara are cel mai prolific spital de boli infectioase din Romania: 43 de pacienti internati cu noul coronavirus au fost declarati vindecati si externati. La Bucuresti s-au vindecat 11 pacienti, 3 la Craiova, 2 la Constanta si 1 la Iasi.

Ce schema de tratament a folosit medicul care a vindecat cei mai multi pacienti din Romania

Romanii se bucura pentru faptul ca numarul pacientilor vindecati de coronavirus creste pe zi ce trece. Cu toate astea, se asteapta inca varful imbolnavirilor care pare ca nu e departe, arata specialistii. Ce schema de tratament a folosit medicul care a reusit sa-i insanatoseasca pe cei mai multi de COVID-19? Tratament coronavirus: Ce a folosit .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )