Libnet.ro
UNICEF

13:15

Spitalul de boli infectioase Timisoara a primit doar 100 doze de Remdesivir

România Liberă România Liberă,
Spitalul de boli infectioase Timisoara a primit doar 100 doze de Remdesivir

Spitalul de boli infectioase Victor Babes din Timisoara a primit de la Ministerul Sanatatii o trei. continuă pe România Liberă

O noua transa de Remdesivir a ajuns la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara. Tratament utilizat pacientilor cu forme severe si medii de COVID-19

Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Victor Babes din Timisoara a primit o a doua transa din antiviralul Remdesivir, din alocarea europeana destinata Romaniei, in ultimele luni.

VIDEO Tratament inovator folosit impotriva COVID-19 la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara

Medicii Spitalului de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Victor Babes Timisoara anunta ca au inclus in lista schemelor de tratament pentru bolnavii infectati cu noul coronavirus un medicament folosit pana acum in tratarea inflamatiilor generale cronice, in special a artritei reumatoide. Conform medicilor, avantajul este ca poate fi administrat pe sectie si nu este nevoie ca pacientul sa fie transferat in Terapie Intensiva, cum este in cazul plasmei sau al Remdesivirului.

O noua transa de Remdesivir a sosit la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara

O a doua transa de Remdesivir, medicamentul antiviral folosit pentru pacientii internati cu COVID-19, a sosit la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara. Este vorba despre 100 de doze care au fost aduse de un echipaj al ISU Timis.

O noua transa de Remdesivir a ajuns la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara

Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Dr. Victor Babes din Timisoara a primit o a doua transa din antiviralul Remdesivir, din alocarea europeana destinata Romaniei. Medicamentul ajunge pentru tratamentul a 10 bolnavi, conform news. ro.

O noua transa de Remdesivir, medicamentul folosit in tratamentul pacientilor COVID, a ajuns la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara

Ministerul Sanatatii a trimis, joi, la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Dr. Victor Babes din Timisoara o a doua transa din antiviralul Remdesivir, medicament folosit pentru.

Nu toti pacientii confirmati cu COVID-19 produc anticorpi IgG. Exista si cazuri in care pacienti asimptomatici sau cu simptome usoare nu dezvolta anticorpi- Studiu MedLife in parteneriat cu Institutul de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals si Spitalul

MedLife anunta un nou set de concluzii ale studiului pe care il desfasoara in parteneriat cu Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals si Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti, cu privire la raspunsul serologic in COVID-19. Lansat la inceputul lunii mai, studiul urmareste evolutia in dinamica privind aparitia anticorpilor IgG pe o perioada de 7 luni la pacientii confirmati pozitiv, concluziile finale urmand sa fie anuntate la sfarsitul acestui an.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3637 seconds )