Libnet.ro
UNICEF

21:00

Spitalul din Cuba la care va fi transferata Denisa Manelista arata ca un hotel de lux. Si Maradona a fost tratat acolo (FOTO)

B1 B1,
Spitalul din Cuba la care va fi transferata Denisa Manelista arata ca un hotel de lux. Si Maradona a fost tratat acolo (FOTO)

Denisa Manelista trece prin cele mai cumplite zile din viata ei de cand a aflat ca sufera de o boala foarte grava. Familia si prietenii incearca sa ii fie alaturi cat de mult pot si sa. continuă pe B1

Noi informatii legate de boala cumplita de care sufera Denisa Manelista. Ce spun apropiatii: Ea a slabit mult din cauza bolii, vreo 20 de kilograme, acum are vreo 40

Denisa Manelista incearca din rasputeri sa-i faca fata bolii cumplite de care sufera. Artista se afla de cateva zile la un spital din capitala si se pregateste sa fie transferata la un spital di.

O alta vedeta se confrunta cu probleme de sanatate si a ajuns de urgenta la spital. Se pare ca ar fi vorba despre aceeasi boala de care sufera Denisa Manelista

O vedeta destul de cunoscuta la noi in tara, Flore Salalidis, se confrunta si ea cu probleme de sanatate si a ajuns de urgenta la spital joi dimineata. Medicii i-au prescris un tratament si au pus-o.

Gestul impresionant al unui clujean pentru Denisa Manelista: Am crescut pe muzica ei. Iubesc si felul ei de-a fi, este un om bun

Situatia dramatica prin care trece Denisa Manelista a impresionat o tara intreaga, care s-a oferit sa o ajute cu ce poate. Un tanar clujean este gata sa-i doneze jumatate din ficatul sau pentru a o .

Tatal Elenei Gheorghe se ROAGA pentru Denisa Manelista! Parintele Gheorghe Gheorghe DEZVALUIE care este cea mai puternica SLUJBA

In aceste momente, toate rugaciunele sunt indreptate catre Denisa Manelista. Starea de sanatate a vedetei este una fragila, iar medicii sunt rezervati in ceea ce privesc sansele ei de a se face.

Imagini cu Denisa Manelista SUFERIND pe patul de SPITAL! Ce spun MEDICII (FOTO)

Nimeni nu stie cu exactitate care este de fapt care este adevarata stare in care se afla Denisa Manelista. Familia refuza sa faca declaratii publice despre sanatatea vedetei, insa de curand au.

Denisa Manelista, plina de speranta. Ce isi doreste artista sa faca impreuna cu iubitul ei

Denisa Manelista inca se confrunta cu cea mai grea perioada din viata ei si incearca din greu sa fie in regula macar in ceea ce priveste atitudinea si motivatia de a merge mai departe.

Denisa Manelista primeste un AJUTOR nesperat de la Anamaria Prodan! Planul impresarei de a o SALVA pe cantareata

Denisa Manelista este intr-o situatie fara scapare. Este din nou in stare grava la spital, iar medicii sunt din ce in ce mai ingrijorati pentru starea ei de sanatate. Vedeta este foarte sl.

O tanara din Cluj, care conducea o firma de publicitate, a fost ridicata de politisti. Cu cat a inselat statul

O tanara, in varsta de 36 de ani din Cluj, care conducea o firma de publicitate, a fost ridicata de politisti, fiind banuita ca a inselat statul cu aproape un milion de euro. Femeia ar.

Declaratie INCENDIARA despre Denisa Manelista! Cea mai buna PRIETENA a vedetei RUPE TACEREA (FOTO)

Cu doar cateva saptamani in urma, fanii Denisei Manelista primeu vesti bune pentru ca starea de sanatate a vedetei se imbunatatea datorita tratamentului naturist pe care il urma.

Carmen Harra, despre Denisa Manelista: Nu poate sa isi continue firul VIETII! Ce SECRETE ale ARTISTEI a DEZVALUIT clarvazatoarea

Tot mai multe persoane publice incep sa isi manifeste ingrijorarea in ceea ce priveste starea de sanatate a Denisei Manelista. De aceasta data, celebra clarvazatoare Carmen Hara a facut.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2689 seconds )