Libnet.ro
UNICEF

19:15

Tatal Elenei Gheorghe se ROAGA pentru Denisa Manelista! Parintele Gheorghe Gheorghe DEZVALUIE care este cea mai puternica SLUJBA

B1 B1,
Tatal Elenei Gheorghe se ROAGA pentru Denisa Manelista! Parintele Gheorghe Gheorghe DEZVALUIE care este cea mai puternica SLUJBA

In aceste momente, toate rugaciunele sunt indreptate catre Denisa Manelista. Starea de sanatate a vedetei este una fragila, iar medicii sunt rezervati in ceea ce privesc sansele ei de a se face. continuă pe B1

Denisa Manelista, lipsita de SPRIJIN! Motivul INCREDIBIL pentru care colegii de breasla REFUZA sa o ajute

Se pare ca momentele tragice prin care trece Denisa Manelista nu ii impresioneaza pe colegii ei de breasla. Cei mai consacrati artisti de manele nu avut nicio initiativa de a o ajuta pe vedeta de.

Denisa Manelista primeste un AJUTOR nesperat de la Anamaria Prodan! Planul impresarei de a o SALVA pe cantareata

Denisa Manelista este intr-o situatie fara scapare. Este din nou in stare grava la spital, iar medicii sunt din ce in ce mai ingrijorati pentru starea ei de sanatate. Vedeta este foarte sl.

Denisa Manelista nu mai are nicio SPERANTA: Ficatul ei a CEDAT! Ce spun medicii

Dupa ultimele imagini in care Denisa Manelista apare intr-un scaun cu rotile, mult prea slabita pentru a merge, fanii vedetei nu primesc vesti prea bune. Mai multe informatii in ceea ce priveste.

Imagini cu Denisa Manelista SUFERIND pe patul de SPITAL! Ce spun MEDICII (FOTO)

Nimeni nu stie cu exactitate care este de fapt care este adevarata stare in care se afla Denisa Manelista. Familia refuza sa faca declaratii publice despre sanatatea vedetei, insa de curand au.

Prima reactie a jurnalistei Mara Banica despre Denisa Manelista: Am vazut oameni salvati din lagarele de concentrare

Imaginile in care Denisa Manelista apare in scaun cu rotile, vizibil slabita au impresionat-o pe jurnalista Mara Banica. Reactia ei vine la mai bine de doua luni de cand a fost diagnosticata cu o.

Florin Salam, anunt de ultima ora despre Denisa Manelista. Ce vesti a dat cantaretul (FOTO)

Florin Salam se numara si el printre persoanele foarte ingrijorate de starea de sanatate a bunei sale prietene, Denisa Manelista, care sufera de o boala foarte grava la ficat. Cei doi.

Denisa Manelista este de nerecunoscut! PRIMELE IMAGINI din spital. Pare ca nu mai intelege nimic. Abia mai recunoaste oamenii care vin la ea (FOTO)

Au aparut primele imagini cu Denisa Manelista de cand s-a aflat ca sufera de o boala foarte grava. Sarmana cantareata este de nerecunoscut. La cei 27 de ani ai sai, artista trece prin momente.

Denisa Manelista, inregistrare emotionanta de pe patul de spital. Ce mesaj le-a transmis cantareata fanilor

Starea de sanatate a Denisei Manelista a devenit cel mai interesant subiect in ultimele luni. Sarmana cantareata are doar 27 de ani, o multime de planuri pentru viitor si a fost diagnosticata cu o bo.

Dan Capatos si-a cerut scuze de la Denisa Manelista si de la familia acesteia pentru ceea ce a spus: imi cer scuze daca i-am afectat cu ceva (FOTO)

Dan Capatos si-a cerut scuze de la familia Denisei Manelista fiindca, inainte sa se stie prea multe informatii despre starea ei de sanatate, prezentatorul a sugerat ca aceasta ar trebui sa iasa in.

Declaratie INCENDIARA despre Denisa Manelista! Cea mai buna PRIETENA a vedetei RUPE TACEREA (FOTO)

Cu doar cateva saptamani in urma, fanii Denisei Manelista primeu vesti bune pentru ca starea de sanatate a vedetei se imbunatatea datorita tratamentului naturist pe care il urma.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2215 seconds )