Libnet.ro
UNICEF

14:30

Spitalul Judetean Ilfov a fost desemnat spital suport pentru pacienti cu Covid

România Liberă România Liberă,
Spitalul Judetean Ilfov a fost desemnat spital suport pentru pacienti cu Covid

Spitalul Clinic de Urgenta Judetean Ilfov se transforma in spital suport pentru pacienti cu Covid, a. continuă pe România Liberă

Spitalul Judetean Ilfov se transforma in spital suport pentru a trata pacientii COVID19

Spitalul Judetean Ilfov se transforma in spital suport pentru a trata pacientii infectati cu COVID-19. Anuntul a fost facut, joi, de Marian Petrache, presedinte Consiliul Judetean Ilfov. Masura a fost.

Spitalul Judetean Ilfov se transforma in spital suport pentru pacientii cu COVID-19

Spitalul Judetean Ilfov se transforma in spital suport pentru a trata pacientii cu COVID-19, a anuntat, astazi, presedintele CJ Ilfov, Marian Petrache.

Spitalul JudeteanIlfovdevine spital suport pentru a trata pacientii cu COVID-19

Spitalul JudeteanIlfovse transforma in spital suport pentru a trata pacientii infectati cu virusul SARS-CoV-2, a anuntat, joi, Marian Petrache, presedintele Consiliului Judetean Ilfov.

Unitatea mobila de ATI trimisa de Ministerul Sanatatii la Spitalul Judetean Galati nu poate fi folosita pentru ca nu sunt medici

Unitatea mobila cu paturi pentru Terapie intensiva care a ajuns la Galati prin ordinul ministrului Sanatatii, Nelu Tataru,nu poate functiona pentru ca nu exista personal suficient.

Sediul Consiliului Judetean Ilfov a fost dezinfectat complet. Angajatii vor relua activitatea saptamana viitoare

Sediul Consiliului Judetean Ilfov a fost dezinfectat total, dupa confirmarea unui caz de coronavirus, iar toti cei 143 de angajati au fost testati. Cei al caror rezultat va fi negativ, vor relua activitatea in institutie in cursul zilei de luni.

Un mare spital din Bucuresti, golit de urgenta, pentru a deveni unitate-COVID

Spitalul Judetean Ilfov este golit de urgenta, pentru a face loc pacientilor bolnavi de coronavirus. Acesta este un spital mare si multe cazuri COVID din tara ajung la Bucuresti.

SURSE - Spitalul Clinic Colentina nu se mai redeschide pentru pacientii nonCOVID

Spitalul Clinic Colentina din Capitala, una dintre cele mai mari unitati sanitare din tara, ramane spital suport COVID. Potrivit unor surse Antena 3, spitalul Colentina nu se mai redeschide pentru pacientii nonCOVID.

Unitatea mobila ATI trimisa la Spitalul Judetean Galati dupa vizita lui Tataru nu functioneaza, din lipsa de personal

Unitatea mobila ATI adusa de IGSU la Spitalul Judetean Sf. Andrei din Galati dupa vizita facuta saptamana trecuta de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, nu poate functiona pentru ca nu are personal suficient specializat pe terapie intensiva pentru a putea asigura atat activitatea curenta din spital, cat si cea suplimentara, a declarat, miercuri, directorul spitalului, Alina Valentina Dobrea.

Activitatea Consiliului Judetean Ilfov, suspendata dupa ce un angajat a contactat covid

Activitatea Consiliului Judetean Ilfov se suspenda temporar, urmand sa se reia de luni, dupa ce unul dintre angajati a fost confirmat cu COVID-19, potrivit unui anunt de presa transmis, miercuri, Agerpres.

Consiliul Judetean Ilfov se inchide temporar dupa confirmarea unui caz de COVID-19

Activitatea Consiliului Judetean Ilfov se suspenda temporar, urmand sa se reia de luni, dupa ce unul dintre angajati a fost confirmat cu COVID-19.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )