Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un mare spital din Bucuresti, golit de urgenta, pentru a deveni unitate-COVID

Antena3 Antena3,
Un mare spital din Bucuresti, golit de urgenta, pentru a deveni unitate-COVID

Spitalul Judetean Ilfov este golit de urgenta, pentru a face loc pacientilor bolnavi de coronavirus. Acesta este un spital mare si multe cazuri COVID din tara ajung la Bucuresti. continuă pe Antena3

Adjunctul sefului IPJ Olt care se trata de COVID-19 la domiciliu a fost internat la un spital din Bucuresti

Inspectorul-sef adjunct al IPJ Olt, comisarul-sef de politie Eduard Bila, care a ales sa se trateze la domiciliu dupa transmiterea rezultatului pozitiv pentru SARS-CoV-2, a fost internat la un spital din Bucuresti.

EXCLUSIV Presiune mare pe medicii de la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Dr. Adrian Marinescu: S-ar putea sa vedem foarte des astfel de imagini

Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti functioneaza la capacitate maxima. Dr. Adrian Marinescu a comentat pe marginea aglomerarii unitatii sanitare, in urma imaginilor aparute in.

O batrana cu Covid-19 a murit in conditii suspecte intr-un spital din Arges. Ce a putut sa i se intample dupa zece zile de internare

O batrana de 71 de ani, internata cu Covid-19 intr-un spital din Arges, a murit dupa ce a cazut de la balconul spitalului in care era tratata de zece zile.

Palatul Elisabeta din Bucuresti poate fi acum vizitat! Imagini din resedinta oficiala a familiei regale

Palatul Elisabeta din Bucuresti, resedinta oficiala a familiei regale, isi deschide pentru prima data portile pentru vizitatori. Poate fi vizitat pana in luna septembrie, iar pasionatii de istorie vor putea intra in cateva dintre saloanele familiei regale, in birouri, dar si in sala in care se organizeaza dineurile regale. in spatele zidurilor Palatului Elisabeta a fost scrisa o pagina cenusie din istoria Romaniei, e locul in care Regele Mihai a fost fortat sa abdice.

Lovitura grea pentru Dacia! Ce profit ar putea inregistra cea mai mare companie din Romania, in aceasta perioada de pandemie

Cifra de afaceri a Automobile Dacia a scazut anul trecut, iar anul acesta este de asteptat ca aceasta sa se prabuseasca pur si simplu, dupa criza financiara provocata de pandemia de coronavirus. Profitul Automobile Dacia a scazut anul trecut cu 2,1% Chiar inainte de pandemia de coronavirus, Automobile Dacia incheia anul 2019 cu o cifra .

Elevii si studentii din Bucuresti, noi beneficii de la stat. Ce servicii vor primi gratis

Elevii si studentii din Bucuresti se bucura de tratamente stomatologice gratuite. Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a revenit cu un mesaj pe o retea de socializare, unde a reamintit adresele unde pot merge elevii si studentii pentru tratamentele gratuite. Elevii si studentii din Bucuresti beneficiaza de tratamente stomatologice gratuite Gabriela Firea a tinut mortis .

Restrictii de circulatie pe mai multe artere din Bucuresti, pentru manifestarile de Ziua Aviatiei Rute ocolitoare recomandate de Politia Rutiera

Brigada Rutiera anunta ca luni, in contextul manifestarilor dedicate Zilei Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, vor fi impuse restrictii de circulatie pe o serie de artere din Bucuresti.

Cel mai mare secret din viata Geaninei Ilies. A spus tot acum

Geanina Ilies, prezentatoarea emisiunii Gospodar fara pereche, este o pasionata a tatuajelor. Si nu ii place doar sa le priveasca, ci adora sa si le scrie pe trup. Frumoasa vedeta de la Pro TV este mandra posesoare a nu mai putin de 8 tatuaje. Geanina Ilies a vorbit despre tatuajele sale din locuri ascunse Geanina .

VIDEO Focar de COVID-19 la cea mai mare companie din Braila, care are 3.400 de angajati. Prefect: Daca nu va protejati, vom fi obligati sa inchidem fabrica

Cincizeci de angajati ai celui mai mare angajator din judetul Braila - o fabrica de cablaje auto cu 3. 400 de salariati - au fost diagnosticati cu COVID-19. Prefectul Brailei, Catalin Boboc, ii avertizeaza pe oameni ca daca nu isi vor lua toate masurile de protectie in timpul serviciului, dar si in mijloacele de transport in comun cand vin sau pleaca de la munca, va fi obligat sa inchida fabrica.

El e omul care ia cea mai mare pensie din Romania - Suma colosala pe care o incaseaza lunar

Gheorghe Balasoiu, fost procuror comunist si fost comandant al Penitenciarului de la Colibasi, este cel care primeste cea mai mare pensie din Romania. El a invins in instanta Casa de Pensii si urmeaza sa castige si mai mult.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )