Libnet.ro
UNICEF

14:00

Spitalul Judetean Ploiesti, inclusiv sectia de Infectioase unde sunt tratati pacientii cu Covid-19, functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu

B1 B1,
Spitalul Judetean Ploiesti, inclusiv sectia de Infectioase unde sunt tratati pacientii cu Covid-19, functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu

Tragedia de la Spitalul din Piatra Neamt arata inca o data starea dezastruoasa in care se afla multe dintre spitalele publice din Romania. Foarte multe dintre acestea nu sunt autorizate de Inspectoratul pentru. continuă pe B1

Spitalul Judetean Ploiesti, inclusiv sectia de Infectioase, functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu

Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, cu tot cu cele doua sectii exterioare, Infectioase Spital Movilva) si Oftalmologie, functioneaza fara autorizatie de securitate la incendiu, potrivit unui raport al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova.

Medicul specialist ATI de la Spitalul Judetean Suceava: Cele 20 de locuri sunt ocupate

Exista un deces, din pacate, si erau 19 locuri, insa o femeie infectata cu SARS-CoV-2, careia i se v.

Nelu Tataru anunta ca Spitalul Judetean Targu Neamt va trece in coordonarea Ministerului Sanatatii

Nelu Tataru a anuntat ca Spitalul Judetean Targu Neamt unde a avut loc incendiul la sectia ATI in urma caruia au murit 10 persoane va trece in coordonarea Ministerului Sanatatii. in legislatia viitoare vom avea si aceasta perspectiva a trecerii tuturor spitalelor publice in coordonarea Ministerului Sanatatii, a adaugat acesta.

SANITAS avertizeaza autoritatile ca tragedia de la Spitalul Judetean Neamt se poate repeta in oricare alt spital din Romania!

Federatia SANITAS din Romania a transmis, luni, un mesaj in care isi arata solidaritatea fata de medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta Neamt care au trecut prin tragedia incendiului de la sectia de ATI si care, intr-un act firesc de responsabilitate profesionala, au facut tot ceea ce era posibil pentru salvarea pacientilor. in acelasi timp, atrage atentia ca situatii similare pot avea loc oricand in alte institutii sanitare din Romania.

Perchezitii pana la 2 noaptea la Spitalul Judetean Piatra Neamt. Anchetatorii au ridicat mai multe documente

Anchetatorii au desfasurat perchezitii la Spitalul Judetean Piatra Neamt de duminica, de la ora 18:30 si pana la ora 2:00 noaptea, ridicand mai multe documente necesare pentru stabilirea cauzelor incendiului de la Sectia ATI, soldat cu moartea a zece pacienti si cu ranirea a patru cadre medicale.

Aproximativ 50 de persoane la un mars de protest pana la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt

Aproximativ 50 de persoane au venit, astazi, in mars pana la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt, dupa ce s-au mobilizat pe retelele de socializare pentru a protesta in urma incendiului care a curmat viata a 10 pacienti cu COVID-19 internati in sectia ATI a unitatii sanitare.

Spitalul Judetean Neamt: Aparatura ATI era noua, folosita de un an

Spitalul Judetean Neamt vine cu precizari: Aparatura din sectia ATI in care s-a declansat incendiul era noua, cu o durata de folosire de aproximativ un an.

Parchetul General va prelua ancheta privind incendiul de la Spitalul Judetean Neamt

Parchetul General va prelua ancheta privind incendiul de la Spitalul Judetean Neamt, in urma caruia au decedat zece persoane infectate cu COVID-19 internate in sectia ATI.

Autoritatea pentru Calitatea in Sanatate: Nereguli majore la Spitalul Judetean Piatra Neamt, unde a avut loc incendiul violent

Spitalul Judetean Piatra Neamt prezenta nereguli in ce priveste siguranta personalului si a pacientilor, mai exact patru indicatori cu neconformitati, a declarat la Digi24 Marius Filip, directorul Unitatii de Standarde din cadrul Autoritatii Nationale de Management al Calitatii in Sanatate.

Perchezitii la Spitalul Judetean Piatra Neamt. Ce au facut anchetatorii duminica, la 2 noaptea

Sfarsitul de saptamana ne-a ingrozit prin drama de la spitalul din Piatra Neamt. Sunt deja multe intrebari si nereguli gasite de anchetatori in acest caz dramatic. Informatiile de ultima ora au scos la iveala mai multe nereguli si lipsuri Perchezitii pana la ora doua noaptea Tragedia din spitalul din Piatra Neamt scoate la iveala, daca .

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )