Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spitalul Judetean Suceava nu a raportat persoanele ucise de COVID 19. Statistica nationala, data peste cap

Adevărul Adevărul,
Spitalul Judetean Suceava nu a raportat persoanele ucise de COVID 19. Statistica nationala, data peste cap

Noua sefa a Directiei de Sanatate Publica Suceava, Manuela Trifan, sustine ca Spitalul Judetean Suceava nu a transmis lista actualizata a persoanelor care au murit in ultima saptamana, dupa infectarea cu COVID 19. continuă pe Adevărul

Gheorghe Flutur cere ca Spitalul Judetean Suceava sa nu fie transformat in spital Covid-19

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, confirmat pozitiv cu noul coronavirus, cere ca Spitalul Judetean Suceava sa nu fie transformat in spital Covid-19, scrie Hotnews. ro .

Gheorghe Flutur cere ca Spitalul Judetean Suceava sa nu fie transformat in spital Covid-19: Ministerul Sanatatii sa aloce fonduri pentru alte spitale, daca e nevoie

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, confirmat pozitiv cu noul coronavirus, cere ca Spitalul Judetean Suceava sa nu fie transformat in spital Covid-19.

Spitalul Judetean Suceava, fara clorochina, principalul medicament folosit pentru tratarea COVID-19. Unitatea a devenit unul dintre prinipalele focare cu 200 de pacienti infectati

O noua situatie alarmanta la Spitalul Judetean Suceava, unde se afla internati aproape200 de pacienti infectati cu noul coronavirus. Unitatea medicala a ramas fara unul dintre medicamentele de baza .

Situatie dramatica la Spitalul Judetean din Deva: 18 oameni infectati cu Covid 19, managerul a fost suspendat

Situatie dramatica la Spitalul Judetean din Deva: 18 oameni infectati cu Covid 19. Managerul interimar a fost suspendat.

Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi va avea un laborator mobil pentru COVID-19. Cate teste se vor face zilnic

In plina pandemie, Consiliul Judetean Calarasi cumpara echipamente pentru Spitalul Judetean de Urgenta. Patru milioane de lei au fost aprobati de catre consilierii locali pentru achizitionarea de aparatura medicala de stricta necesitate in aceasta perioada de criza.

Alte 13 persoane infectate cu coronavirus au murit. Pacientii cu varsta cuprinsa intre 40-80 de ani se aflau la Spitalul Judetean Suceava. Bilantul in Romania a ajuns la 65 de decese

Au fost raportate inca 13 decese ale unor persoane testate pozitiv cu noul coronavirus. Cei 13 pacienti se aflau internati in Spitalul Judetean de Ugenta Suceava. Bilantul persoanelor decedate in Romania a ajuns la 65.

Medic de la Spitalul Judetean Suceava: Numaram ostasii pe care putem sa-i ducem la lupta

Un medic care lucreaza la Spitalul Judetean de Urgenta din Suceava spune ca siuatia legata de lipsa personalului medical este dramatica. Medicul spune ca este nevoie urgent in spital de medici, asistenti si infirmieri.

Spitalul Judetean Suceava anunta ca angajeaza asistente si infirmiere

Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Suceava anunta ca angajeaza medici si asistente.

La Moldexpo va fi construit un spital improvizat pentru persoanele infectate cu COVID-19

Teritoriul Centrului International de Expozitii Moldexpo S. , din Chisinau, se va transforma intr-un spital improvizat, cu o capacitate de 700 de locuri, unde vor fi internati pacientii care vor fi tratati de COVID-19. Anuntul a fost facut de premierul Ion Chicu, care a dat asigurari ca spitalul va fi gata cel tarziu pana pe 2 aprilie.

Dosar penal dupa dezvaluirile Antena 3 despre haosul si pilele din Spitalul Judetean Suceava in criza de coronavirus

Procurorii din Suceava au anuntat ca au deschis un dosar penal si fac cercetari pentru abuz in serviciu si zadarnicirea combaterii bolilor, dupa dezvaluirile Antena 3 despre haosul si pilele de la Spitalul Judetean Suceava, in plina criza de coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )