Libnet.ro
UNICEF

18:15

Spitalul judetean Timis a fost praduit. Mai multi barbati au fost filmati in timp ce furau din depozitul spitalului

Antena3 Antena3,
Spitalul judetean Timis a fost praduit. Mai multi barbati au fost filmati in timp ce furau din depozitul spitalului

Mai multi barbati au fost filmati de camerele de supraveghere in timp ce dadeau o spargere la depozitul Spitalului judetean Timis. Pe imagini se vede cum hotii intra in cladire si mai apoi ies cu un. continuă pe Antena3

Politia Ilfov, in centrul unul scandal. Mai multi agenti, anchetati pentru ca au tratat cu superficialitate cazul unui copil de 8 ani care a fost violat

Politia Ilfov este din nou in centrul unui scandal. Mai multi agenti de la politia Chitila sunt anchetati de superiori, dupa ce au tratat cu superficialitate cazul unui copil de 8 ani care ar fi fost violat de.

Un politist turc a murit in timp ce urmarea mai multi protestatari

Un ofiter de politie turc a murit dup ce a cazut de pe un pod, in timp ce fugarea mai multi protestatari din provincia Adana, sudul Turciei. Protestele continua in aceasta tara, unde conflictele stradale au.

Sorin Udrea si alti trei locotenenti ai sai din Timis au fost arestati pentru 29 de zile

Rivalitatea dintre doua grupari din orasul de pe Bega a dus la lupte cu sabii, iar autoritatile au trecut la fapte. Dupa un scandal la sfarsitul saptamanii trecute, Sorin Udrea si mai multi dintre locotenentii sai au fost retinuti. Aseara, Tribunalul Timis a decis ca Sorin Udrea sa fie arestat pentru 29 de zile.

Suntem codasi in topul bunastarii. Pe ce dau romanii cei mai multi bani

Romanii au devenit mai cumpatati atunci cand isi fac cumparaturile si se gandesc cu mai multa atentie acum unde si cum sa-si investeasca banii. Remarca a fost facuta de consilierul guvernatorului BNR,.

Tot mai multi angajatori nu mai tin cont de orientarea sexuala a candidatilor

Povara orientarii sexuale pare sa se ridice usor si de pe umerii cuplurilor de acelasi sex din Romania. Angajatorii aproape ca nu mai tin cont de cine cu cine se iubeste, iar guvernantii vor cu orice pret ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )