Libnet.ro
UNICEF

19:30

Consiliul General a aprobat bugetul Primariei Capitalei pe 2018. Ce proiecte de infrastructura primesc bani

Hotnews Hotnews,
 Consiliul General a aprobat bugetul Primariei Capitalei pe 2018. Ce proiecte de infrastructura primesc bani

Consiliul General al Muniipiului Bucuresti a aprobat joi bugetul Primariei Capitalei pe anul 2018. Astfel, institutia are un buget local estimat de 5,7 miliarde lei 1,24 miliarde euro). Din aceasta suma, 231 milioane euro sunt alocati pentru investitiile in infrastructura, 100 milioane de euro pentru investitiile in sanatate, 32 milioane de euro pentru achizitia de autobuze, troleibuze si tramvaie, in masura in care se vor finaliza procedurile de achizitie, 103 milioane euro pentru subventia RATB, 86 milioane de euro subventia RADET, potrivit unei sinteze facute de Primaria Capitalei. Pentru teatre, muzee si alte institutii de cultura - bugetul alocat pentru acest an este de peste 76 milioane euro. continuă pe Hotnews

CGMB dezbate bugetul Primariei Capitalei pe 2018. incep lucrarile pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu

Consilierii generali dezbat joi bugetul Primariei Capitalei pe 2018, care prevede alocarea a peste t.

Consiliul General a aprobat infiintarea unui nou centru cultural al Primariei Capitalei - Centrul Cultural Lumina

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat joi, la propunerea primarului Gabriela Firea, infiintarea Centrului Cultural Lumina. Acesta va avea 15 angajati, din care 3 posturi de conducere, si va fi sustinut financiar de Primaria Capitalei, dar si din venituri proprii. Primaria are nu mai putin de 5 institutii care se ocupa de activitati culturale, teatre, dar si o companie municipala.

Consiliul General a aprobat joi folosirea terenului bazei RATB din Pipera pentru construirea Spitalului Metropolitan

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat joi folosirea terenului bazei RATB din Soseaua Pipera nr. 55, sector 2 , pentru construirea Spitalului Metropolitan. Potrivit documentului, baza RATB va fi relocata in 12 luni, insa se specifica unde si nici cate autobuze erau cazate in acest loc. In plus, Consiliul General l-a imputernicit pe primarul general sa indentifice doua terenuri pentru ridicarea a doua spitale generaliste, unul in Sectorul 3 si unul in Sectorul 6.

Spitalul Metropolitan va fi construit in nordul Bucurestiului. Consiliul General a aprobat proiectul

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat, joi, un proiect de hotarare in baza caruia terenul din soseaua Pipera nr. 55 urmeaza sa fie preluat din administrarea RATB in administrarea directa a CGMB.

Consiliul General a majorat taxa de apa uzata platita catre Apa Nova cu 80%

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat joi majorarea taxei de apa uzata de la 0,05 lei/mc la 0,09 lei/mc, incepand cu 1 Martie 2018. Aceasta se va regasi in facturile emise de Apa Nova pe care bucurestenii le platesc lunar. Interesant este ca Apa Nova a introdus deja noua taxa, de la Inceputul lunii ianuarie, inainte ca aceasta sa fie aprobata de Consiliul General.

S-a aprobat bugetul judetului. Cati bani au la dispozitie autoritatile

In ultima sedinta ordinara, consilierii judeteni au dezbatut si aprobat bugetul propriu al judetului al judetului Calarasi. Pentru anul 2018, aceasta are o valoare de 194. 000 lei, atat la partea de venituri cat si la partea de cheltuieli.

Consiliul Concurentei critica intentia Primariei Bucuresti de a elimina din piata de taximetrie aplicatiile Star si Clever daca nu isi fac dispecerate

Consiliul Concurentei considera ca prevederea din noul gegulament de taxi pus in dezbatere de Primaria Capitalei, care elimina din piata de taximetrie aplicatiile Star si Clever daca nu isi fac dispecerate, este ingrijoratoare si recomanda utilizarea in continuare a acestora, ca servicii conexe, potrivit avizului dat de autoritate pe noul regulament de taxi.

Clubul Primariei Capitalei, atractiv pentru handbaliste din intreaga lume

Handbaliste din toata Europa isi doresc sa evolueze pentru echipa finantata de Primaria Capitalei, dovedind ca si in sport a devenit profitabil sa lucrezi la stat. CSM Bucuresti s-a impus foarte rapid in handbalul feminin, pana acum a cucerit o Liga a Campionilor 2016) si in sezonul precedent s-a clasat pe locul 3 in aceeasi competitie, iar pe plan intern a castigat trei titluri de campioana 2015, 2016, 2017) doua Cupe ale Romaniei 2016, 2017) si doua Supercupe 2016, 2017).

SONDAJ E bun amplasamentul ales de Consiliul General Bucuresti pentru Spitalul Metropolitan?

Terenul bazei RATB din Pipera a fost ales pentru construirea Spitalului Metropolitan, printr-o decizie a Consiliului General. Considerati ca este bine ales amplasamentul pentru acest spital?Participa la sondajul HotNews. ro.

Primaria Capitalei va reabilita doua corpuri de la maternitatea Bucur

Primaria Capitalei va reabilita corpurile A si B de la Maternitatea Bucur, potrivit unui proiect adoptat joi de Consiliul General al municipiului Bucuresti. Valoarea proiectului este de 80 milioane lei, iar durata de executie - 24 luni, potrivit indicatorilor tehnico economici adoptati. Finantarea investitiei se va asigura din bugetul Primariei Capitalei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )