Libnet.ro
UNICEF

22:00

Spitalul mobil de la Iasi, functional doar pe jumatate la doar cateva zile dupa ce a primit primii pacienti. Paturile de la ATI nu pot fi utilizate

Adevărul Adevărul,
Spitalul mobil de la Iasi, functional doar pe jumatate la doar cateva zile dupa ce a primit primii pacienti. Paturile de la ATI nu pot fi utilizate

Unitatea medicala a fost inaugurata vineri, 16 octombrie, fiind internate doar cazurile usoare de Covid-19. Spitalul mobil a fost programat initial sa ajunga la Iasi pe 18 mai si sa fie instalat doua saptamani mai tarziu, insa termenele au tot fost amanate. continuă pe Adevărul

Spitalul mobil de la Iasi are defectiuni la statia de oxigen. Sectiile ATI vor functiona peste doua saptamani

Spitalul mobil de la Letcani, din Iasi,care ar fi trebui safunctioneze din data de 16 octombrie, are probleme la statia de oxigen. Se pare ca acesta va putea functiona peste doua.

Spitalul mobil Letcani ramane inchis pacientilor care au nevoie de Terapie Intensiva

Cele 24 de paturi de Terapie Intensiva de la Spitalul Mobil de la Letcani, Iasi, raman inutilizabile.

Vremea se schimba radical. Dupa cateva zile cu 0 grade, urmeaza 25 de grade

Dupa cateva zile reci, vremea va fi in continua incalzire pe parcursul urmatoarelor doua saptamani si se va ajunge la temperaturi de 25 de grade. La munte temperatura va oscila intre 4 si 12 grade. Va ploua zilnic dupa 24 octombrie.

Sotie de politist, confirmata cu Covid-19 la cateva zile dupa nunta. Politia Bihor a deschis un nou dosar penal

Politistii bihoreni au deschis un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor, dupa ce sotia unui coleg de-al lor a fost confirmata cu Covid-19 la cateva zile dupa nunta la care au avut peste 100 de invitati, atat tanara cat si sotul ei fiind in izolare.

O asistenta medicala din Marghita, confirmata cu Covid-19 la cateva zile dupa nunta la care a avut peste 100 de invitati

O asistenta medicala ATI de la Spitalul orasenesc Marghita, proaspat sotie de politist, a fost confirmata cu COVID-19. Cei doi s-au casatorit sambata trecuta, iar la nunta care a avut loc intr-un local din Marghita, au participat peste 100 de invitati. in aceeasi zi, la Oradea, a mai avut loc o nunta, cu peste 350 de invitati, mireasa fiind de asemenea confirmata cu COVID-19, marti.

Alta nunta, alt focat de Covid-19: Asistenta medicala ATI, proaspata sotie de politist, confirmata cu Covid-19 la cateva zile dupa petrecerea cu 100 de invitati (FOTO)

Alta nunta, alta mireasa cu Covid-19. O asistenta medicala ATI din Spitalul orasenesc Marghita si iubitul ei, politist in oras, nu si-au mai putut amana depunerea juramintelor asa ca, in prezenta a 100.

Alta nunta, alta mireasa cu COVID-19: Asistenta medicala din Marghita, confirmata cu coronavirus la cateva zile dupa nunta la care a avut peste 100 de invitati

O asistenta medicala ATI de la Spitalul orasenesc Marghita, proaspat sotie de politist, a fost confirmata cu COVID-19. Cei doi s-au casatorit sambata trecuta, iar nunta a avut loc intr-un local din Marghita, unde au fost peste 100 de invitati, scrie eBihoreanul. ro. Reamintim ca tot in Bihor, la Oradea, sambata trecuta a avut loc o nunta cu peste 350 de invitati, iar ulterior mireasa a fost confirmata cu COVID-19.

TATARU: Restrictiile impuse in urma cu cateva zile vor trebui sa-si faca efectele in urmatoarele doua-trei saptamani

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, referindu-se la cele 4. 026 de cazuri de COVID-19 raportate vineri, ca vom avea o crestere progresiva si in urmatoarele zile, iar restrictiile impuse recent de autoritati isi vor face efectele abia peste doua-trei saptamani, conform news. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )