Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spitalul Modular Letcani ramane inchis din cauza mai multor nereguli

B1 B1,
Spitalul Modular Letcani ramane inchis din cauza mai multor nereguli

Spitalul mobil COVID din Letcani a fost inchis pentru o perioada nedeterminata, inurma unuicontrol care a scos la iveala mai multe nereguli. Autoritatile au constat ca pacientii sufera de. continuă pe B1

Un spital COVID-19 care a costat statul peste 13 milioane de euro ramane inchis

Spitalul mobil de la Letcani Iasi) - care a costat 13 milioane de euro - va ramane inchis din cauza unor probleme grave descoperite in urma cu cateva luni in timpul vizitei Corpului de Control al Ministerului Sanatatii si care nu au fost rezolvate nici pana acum. Desi initial conducerea spitalului anunta la jumatatea lunii ianuarie ca unitatea medicala ieseana va fi inchisa cateva zile pentru dezinfectie, la aproape o luna, spitalul este in continuare nefunctional, fiind vorba despre peste 30 de nereguli gasite, scrie PressHub.

Andra, probleme grave de sanatate din cauza Covid-19. Fanii sunt socati, cum arata vedeta

Andra si Catalin Maruta trec prin momente grele din cauza infectarii cu noul coronavirus. Dupa ce a anuntat ca are probleme cu vocea si nu mai poate, deocamdata, sa cante, Andra si-a socat fanii din mediul online cu ultima fotografie postata. Admiratorii nu au mai recunoscut-o pe frumoasa cantareata. Cum arata acum. Andra, probleme grave .

DIN CAUZA DEFICITULUI DE SEMICONDUCTORI LA NIVEL MONDIAL Renault si Stellantis suspenda productia de vehicule la mai multe fabrici

Renault si Stellantis au anuntat, ieri, ca sunt nevoite sa suspende productia de vehicule la mai multe fabrici, din cauza deficitului de semiconductori la nivel mondial.

Cursa aeriana care urma sa aduca in Romania a opta transa de vaccin Pfizer, anulata din cauza vremii din Germania Ce spune Florin Citu

A opta transa de vaccin PfizerBioNTech nu a mai ajuns in Romania luni dimineata, asa cum era programat, pentru ca zborul a fost anulat din cauza vremii nefavorabile din Germania. Premierul Florin Citu spune ca se cauta o solutie si ca dozele care ar fi urmat sa fie aduse erau pentru rapel, ceea ce inseamna ca nu va fi reprogramat nimeni.

Biden spune ca Trump nu trebuie sa mai primeasca informari clasificate din cauza comportamentului sau instabil

Presedintele american Joe Biden nu crede ca Donald Trump ar trebui sa aiba acces la informatii clasificate din cauza comportamentului sau instabil si a ingrijorarilor ca ar putea sa le impartaseasca si altora, potrivit unui interviu de vineri, citat de Reuters.

34 de localitati au ramas fara energie electrica din cauza conditiilor meteo nefavorabile

Un numar de 34 de localitati din judetele Iasi, Botosani si Suceava nu sunt alimentate, marti seara, cu curent electric, din cauza ghetii depuse pe liniile electrice, dar si a copacilor cazuti peste acestea, potrivit News.

Municipiul Deva, fara apa calda din cauza sistarii activitatii la Termocentrala Mintia

Situatie dificila pentru locuitorii municipiului Deva, din cauza inactivitatii termocentralei Mintia. Pentru ca a fost oprita activitatea, marti dimineata la ora 1. 00, apa calda si caldura a fost.

Prima transa de vaccinuri anti-COVID, intarziate din cauza vremii din Germania, ajung luni seara pe Aeroportul Otopeni. Restul dozelor de ser de la Pfizer vor sosi marti dimineata

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 a anuntat ca o prima transa de vaccinuri anti-COVID, intarziate din cauza conditiilor meteo din Germania, ajunge luni.

Congresmanul republican Ron Wright a murit din cauza COVID-19 la 67 de ani

Republicanul Ron Wright, membru al Camerei Reprezentantilor a SUA, a murit duminica din cauza Covid-.

Corporate Report: Boeing a anuntat pierderi de 8,4 miliarde de dolari din cauza cererii reduse de avioane

Cel mai prost an din istoria companiei s-a incheiat pentru Boeing cu pierderi de 8,4 miliarde de dolari in trimestrul al patrulea, pandemia retezand cererea de avioane, informeaza The Associated Press. Gigantul aeronautic si spatial a mai anuntat si intarzieri costisitoare ale noii sale aeronave mari pentru curse lungi.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )