Libnet.ro
UNICEF

10:45

Spitalul Regional de Urgenta Iasi: ce spune ministrul Sanatatii despre acest proiect

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Spitalul Regional de Urgenta Iasi: ce spune ministrul Sanatatii despre acest proiect

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca Spitalul Regional de Urgenta Iasi este cel mai avansat dintre cele trei unitati regionale care urmeaza sa fie construite in Romania, el mentionand ca isi doreste ca acest spital sa fie construit intr-un. continuă pe Wall-Street Ro

Coronavirus Marea Britanie: Un nou lockdown nu poate fi exclus, spune ministrul sanatatii

Ministrul britanic al sanatatii Matt Hancock a declarat duminica aceasta ca un al doilea lockdown la nivel national este una dintre solutiile luate in calcul pentru a opri raspandirea noului tip de coronavirus, dar ca el nu isi doreste o asemenea masura.

Ce spune ministrul Educatiei despre criticile aduse lui Igor Dodon si amenintarile cu demisia

Eu vreau sa cred ca pot sa-mi permit sa-mi expun un punct de vedere atunci cand ai in spate un sistem educational, oamenii de cultura, sanatatea si responsabilitatea carora trebuie sa mi-o asum, a afirmat ministrul Educatiei, Culturii si Cercetarii, Igor Sarov, dupa ce Igor Dodon a mentionat ca acesta ar putea fi demis in orice moment pentru critica pe care i-a adus-o, noteaza IPN.

Ministrul Sanatatii: Spitalul Regional Iasi este cel mai avansat in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca Spitalul Regional de Urgenta Iasi este cel mai avansat in acest moment dintre cele trei care se vor construi in Romania si se afla la faza de proiect.

VIDEO Tataru a vizitat, impreuna cu Orban, terenul pe care va fi ridicat Spitalul Regional Iasi: Este cel mai avansat, se afla la faza de proiect

Spitalul Regional de Urgenta Iasi este cel mai avansat in acest moment dintre cele trei care se vor construi in Romania si se afla la faza de proiect, la verificatori de proiecte, a afirmat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Nelu Tataru: Spitalul Regional Iasi, cel mai avansat in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca Spitalul Regional Iasi este cel mai avansat dintre cele trei care vor fi construite, aflandu-se in faza de proiect.

Nelu Tataru: Spitalul Regional Iasi, cel mai avansat in acest moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca Spitalul Regional Iasi este cel mai avansat dintre cele trei care vor fi construite, aflandu-se in faza de proiect.

Ministrul Sanatatii: Pregatim o hotarare de guvern pentru concediile medicale care nu au fost date in perioada de vid legislativ

Joi, la Braila, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a anuntat ca Guvernul pregateste o hotarare pentru concediile medicale care anu au date de catre medicii de familie sau DSP, in perioada de vid legislativ,.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Urmeaza ca in primul trimestru al anului viitor sa beneficiem de un prim vaccin

Romania ar putea sa beneficieze de un vaccin impotriva noului coronavirus in primul trimestru al anului viitor. Anuntul a fost facut de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, care a precizat inclusiv ca vaccinul.

Ministrul Sanatatii, veste proasta pentru cetateni. Ce se va intampla in Romania dupa inregistrarea celui mai mare numar de cazuri COVID-19

Ieri, Romania a inregistrat un numar record de cazuri de COVID-19, motiv de ingrijorare pentru cetateni si autoritati. Este prima oara cand se raporteaza 1. 713 de cazuri noi, iar pronosticurile par sa fie si mai infricosatoare. in cursul serii de ieri, Nelu Tataru a explicat motivul exploziei numarului de cazuri, subliniind faptul ca aceasta zi .

Ministrul Economiei, despre situatia Romaniei: Nu as spune ca urmeaza o criza imensa, este o criza economica suprapusa peste criza sanitara

Ministrul Economiei a declarat ca nu se asteapta sa urmeze o criza imensa in Romania, desi tara noastra traverseaza o criza economica. Virgil Popescu, despre criza economica din.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )