Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spitalului Judetean Arad are una dintre cele mai moderne sectii de Sterilizare din tara

Adevărul Adevărul,
Spitalului Judetean Arad are una dintre cele mai moderne sectii de Sterilizare din tara

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad are incepand de astazi una dintre cele mai moderne sectii de Sterilizare din tara noastra. Sectia s-a amenajat la subsolul unitatii spitalicesti si a fost dotata cu noi echipamente medicale. continuă pe Adevărul

Cetatea Zanelor si-a deschis portile dupa 15 ani: Este una dintre cele mai bine conservate cetati dacice

Cetatea Zanelor, una dintre cele mai mari si mai bine conservate cetati dacice, si-a deschis portile vizitatorilor dupa 15 ani, relateaza Digi24. in ultimii ani, singurii care au putut pasi in aceasta.

Masura surprinzatoare anuntata de una dintre cele mai mari retele de socializare

LinkedIn, reteaua sociala profesionala, le intinde o mana de ajutor liceenilor. Acestia vor putea sa se informeze si sa-si planuiasca viitoarea cariera profesionala, folosind cunoscuta retea. Daca.

Una dintre cele mai mari intreprinderi de producerea textilelor din Republica Moldova gata de lichidare

Intreprinderea mixta moldo-turca Infinity Inc. urmeaza a fi radiata din registrul de stat pana la finele lunii, dupa ce a fost finalizat procesul de insolvabilitate.

Cele mai stanjenitoare mesaje sexy trimise gresit

Unul dintre cele mai des intalnite sfaturi despre sex suna cam asa: Trimite mesaje sexy, care sa-ti incite partenerul si sa-lo) faci sa ajunga cat mai repede acasa!. Totul bine si frumos pana cand constati ca.

Cele mai stanjenitoare mesaje sexy trimise gresit

Unul dintre cele mai des intalnite sfaturi in materie de sex suna cam asa: Trimite mesaje sexy, care sa-ti incite partenerul in asa fel incat sa-l faci sa ajunga cat mai repede acasa!. Totul bine si frumos pana cand constati ca mesajul trimis spre iubit sau iubita ajunge in la parinti, socri, prieteni sau sefi.

Microsoft a confirmat pentru Xbox One unele dintre cele mai asteptate jocuri. Fifa 14 va avea un tratament preferential

Xbox One nu va duce lipsa de jocuri sau cel putin nu de titluri mari. Microsoft a anuntat o lista de peste 20 de jocuri pe care utilizatorii, dar mai intai cumparatorii, Xbox One le vor avea la dispozitie. Printre acestea s-a infiltrat si Fifa 14, noua versiune de la EA Games.

Dacia implineste 45 de ani: Istoria celui mai puternic brand romanesc in IMAGINI.

Dacia implineste astazi 45 de ani de existenta, dupa ce in 1968 iesea de pe portile uzinei de la Mioveni primul model, Dacia 1100. De-a lungul timpului Dacia a evoluat dintr-o marca nationala intr-una care starnea, la inceputul anilor 2000, un curent international foarte puternic. Totusi lucrurile ar fi stat complet diferit daca Ceausescu nu ar fi dat unda verde proiectului in 1966. Uzina de la Mioveni este una dintre cele mai mari ale grupului Renault si totodata inima procesului de fabricare .

Mariss Jansons, probabil cel mai bun dirijor al momentului, va urca pe scena Festivalului Enescu

Festivalul George Enescu il va readuce la Bucuresti pe dirijorul Mariss Jansons 70 de ani), alaturi de una dintre cele mai prestigioase orchestre ale momentului la nivel mondial: Royal Concertgebouw Orchestra. Concertul va avea loc pe 21 septembrie, de la ora 19. 30, la Sala Palatului. Anul trecut si in 2006, Mariss Jansons a dirijat Concertul de Anul Nou de la Viena.

BMW Apps aduce acum mai mult internet si muzica on-demand in automobil

BMW Group a fost primul producator care a oferit in Romania aplicatii internet in automobil. Una dintre cele mai importante directii de dezvoltare este functia Apps, care permite utilizarea aplicatiilor de telefon si a conexiunii de internet a telefonului mobil direct in automobil. Noi functii, care pana acum nu erau disponibile intr-un autoturism, devin dintr-o data deosebit de accesibile: webradio, music on-demand sau chiar si functii social media precum Facebook, Twitter sau foursquare.

Mariss Jansons, probabil cel mai bun dirijor al momentului, urca pe scena Festivalul Enescu

Festivalul George Enescu il readuce la Bucuresti pe cunoscutul dirijor Mariss Jansons, alaturi de una dintre cele mai reputate orchestre ale momentului la nivel mondial: Royal Concertgebouw Orchestra. Peste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )