Libnet.ro
UNICEF

16:15

Una dintre cele mai mari intreprinderi de producerea textilelor din Republica Moldova gata de lichidare

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele mai mari intreprinderi de producerea textilelor din Republica Moldova gata de lichidare

Intreprinderea mixta moldo-turca Infinity Inc. urmeaza a fi radiata din registrul de stat pana la finele lunii, dupa ce a fost finalizat procesul de insolvabilitate. continuă pe Adevărul

Cetatea Zanelor si-a deschis portile dupa 15 ani: Este una dintre cele mai bine conservate cetati dacice

Cetatea Zanelor, una dintre cele mai mari si mai bine conservate cetati dacice, si-a deschis portile vizitatorilor dupa 15 ani, relateaza Digi24. in ultimii ani, singurii care au putut pasi in aceasta.

Masura surprinzatoare anuntata de una dintre cele mai mari retele de socializare

LinkedIn, reteaua sociala profesionala, le intinde o mana de ajutor liceenilor. Acestia vor putea sa se informeze si sa-si planuiasca viitoarea cariera profesionala, folosind cunoscuta retea. Daca.

Spitalului Judetean Arad are una dintre cele mai moderne sectii de Sterilizare din tara

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad are incepand de astazi una dintre cele mai moderne sectii de Sterilizare din tara noastra. Sectia s-a amenajat la subsolul unitatii spitalicesti si a fost dotata cu noi echipamente medicale.

TRAGEDIE. Unul dintre cei mai mari poloisti ai tuturor timpurilor a murit.

Fostul sportiv Dezso Gyarmati, considerat unul dintre cei mai mari poloisti ai tuturor timpurilor, a incetat din viata, la varsta de 85 de ani, a anuntat, luni, Federatia Ungara de Polo, informeaza Mediafax. Nascut la 23 octombrie 1927, la Miskolc, Gyarmati a fost selectionat de 108 ori in nationala Ungariei, cu care a devenit triplu campion olimpic. Dezso Gyarmati este singurul sportiv ungar care a participat la cinci editii ale Jocurilor Olimpice si a castigat de fiecare data o .

Ion Tiriac deschide in nordul Capitalei unul dintre cele mai mari country cluburi din Europa. Costurile proiectului, circa 82 de milioane de lei

Nordul Capitalei urmeaza sa fie decorat cu unul dintre cele mai mari complexuri de agrement, unic in Romania, prin concept si suprafata. Acesta va fi deschis de familia Tiriac, langa clubul rezidential Stejarii, costurile proiectului fiind de peste 82 de milioane de lei circa 18 milioane de euro).

Dacia implineste 45 de ani: Istoria celui mai puternic brand romanesc in IMAGINI.

Dacia implineste astazi 45 de ani de existenta, dupa ce in 1968 iesea de pe portile uzinei de la Mioveni primul model, Dacia 1100. De-a lungul timpului Dacia a evoluat dintr-o marca nationala intr-una care starnea, la inceputul anilor 2000, un curent international foarte puternic. Totusi lucrurile ar fi stat complet diferit daca Ceausescu nu ar fi dat unda verde proiectului in 1966. Uzina de la Mioveni este una dintre cele mai mari ale grupului Renault si totodata inima procesului de fabricare .

Cum se pregateste cel mai mare show al anului! Robert Walters The Wall, Piata Constitutiei, Bucuresti!

Doar opt zile au mai ramas pana la show-ul The Wall - cea mai mare productie muzicala realizata vreodata in Romania, pregatirile in Piata Constitutiei fiind programate sa inceapa chiar in aceasta seara. Prezentat de Ciuc Premium si Volksbank, concertul sustinut de Roger Waters se va desfasura pe 28 august, in fata Palatului Parlamentului, pe una dintre cele mai mari scene din lume. Continue reading .

Microsoft a confirmat pentru Xbox One unele dintre cele mai asteptate jocuri. Fifa 14 va avea un tratament preferential

Xbox One nu va duce lipsa de jocuri sau cel putin nu de titluri mari. Microsoft a anuntat o lista de peste 20 de jocuri pe care utilizatorii, dar mai intai cumparatorii, Xbox One le vor avea la dispozitie. Printre acestea s-a infiltrat si Fifa 14, noua versiune de la EA Games.

Forbes: Top 10 cele mai profitabile filme de anul acesta

Anul acesta a fost unul din cele mai profitabile pentru industria cinematografica, reusind sa depaseasca anul 2011 la capitolul &171;vara cu cele mai mari incasari &187;. Potrivit Forbes, acest lucru ar putea insemna ca filmele de anul acesta sunt cele mai bine vandute ale tuturor timpurilor.

Cele mai stanjenitoare mesaje sexy trimise gresit

Unul dintre cele mai des intalnite sfaturi despre sex suna cam asa: Trimite mesaje sexy, care sa-ti incite partenerul si sa-lo) faci sa ajunga cat mai repede acasa!. Totul bine si frumos pana cand constati ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )