Libnet.ro
UNICEF

23:15

Split TVA, pe masa deputatilor din comisia de buget-finante. Vor fi discutate cele 5.000 de amendamente ale USR

Adevărul Adevărul,
Split TVA, pe masa deputatilor din comisia de buget-finante. Vor fi discutate cele 5.000 de amendamente ale USR

Ordonanta de Urgenta privind split TVA se afla marti pe ordinea de zi a comisiei de buget-finante a Camerei Deputatilor, urmand sa fie luate in discutie si cele 5. 000 de amendamente depuse de USR. continuă pe Adevărul

UPDATE Propunerea de respingere a Split TVA a picat la un singur vot

UPDATE Ordonanta de Urgenta privind split TVA se afla marti pe ordinea de zi a comisiei de buget-finante a Camerei Deputatilor, urmand sa fie luate in discutie si cele 5. 000 de amendamente depuse de USR. Propunerea de respingere a masurii a picat la un singur vot, 11 voturi la 10, transmite deputatul USR Claudiu Nasui.

Vom solicita respingerea OUG privind split TVA in Camera Deputatilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca liberalii vor solicita respingerea OUG privind split TVA in Camera Deputatilor, care este forul decizional, el atragand atentia ca depunerea unui numar mare de amendamente pentru a prelungi dezbaterile nu este solutia, intrucat, daca OUG nu este respinsa, isi produce efectele, potrivit News. ro.

GAFA USR: Tinta filibusterului USR este legea TVA Split. Doar ca... e vorba de legea de aprobare a ordonantei de urgenta split tva. ORDONANTA E DEJA iN VIGOARE/ Daca opozitia intarzie adoptarea in Camera nu face decat sa iNRAUTATEASCA lucrurile

Pentru prima data in Romania, parlamentarii Uniunii depun nu mai putin de 5. 000 de amendamente, in incercarea de a tergiversa adoptarea Legii Split TVA, una dintre masurile cele mai contestate.

USR a depus 5.000 de amendamente impotriva split TVA

USR a depus 5. 000 de amendamente impotriva split TVA, anuntand ca le va sustine pe toate in comisie si in plen, pentru ca, daca opozitia nu poate opri masinaria de vot PSD-ALDE, poate macar sa le faca viata mai grea celor care se afla la putere.

Cine sunt parlamentarii Puterii din Comisia speciala pentru amendarea legilor justitiei

O buna parte din membrii PSD-ALDE si UDMR din comisia speciala pentru modificarea legilor justitiei si-au pus semnatura de-a lungul timpul pe mai multe proiecte de lege controversate. Presedintele comisiei, Florin Iordache, fostul ministru al Justitiei care a promovat OUG 13, face echipa cu Stanica Cataniciu ALDE), declarata incompatibila de ANI, Doina Federovici PSD), semnatara a unei legi prin care avocatilor li s-a acordat o imunitate sporita, si Marton Arpad UDMR), initiator al unui proiect de lege prin care un proces este suspendat pe durata judecarii de Curtea Constitutionala a exceptiilor de neconstitutionalitate ridicate. Echipa este completata de Eugen Nicolicea PSD), presedintele Comisiei Juridice care nu a profesat nici macar o zi ca jurist, conform CV-ului, si de Izabella Ambrus UDMR), unul dintre initiatorii unui proiect de lege prin care se propune relaxarea conditiilor de liberare conditionata. Vezi in articol cine sunt, ce studii si averi au parlamentarii din comisia speciala pentru amendarea legilor justitiei .

Unde dai si unde crapa! Combaterea legii split TVA face mai mult rau

USR a anuntat vineri ca a depus 5. 000 de amendamente impotriva legii privind plata defalcata a TVA, laudandu-se ca va face primul filibuster in Parlamentul Romaniei, o procedura prin care se tergiverseaza adoptarea unei legi prin dezbateri interminabile. Cu toate acestea, initiativa ar putea face mai mult rau, deoarece se va amana schimbarea legii deja adoptate cu o varianta mult mai blanda.

Ikea va deschide in august sau septembrie 2018 al doilea magazin din Bucuresti. Urmatoarele vor fi in Timisoara si Brasov

Ikea a inceput oficial lucrarile de constructie la al doilea magazin din Bucuresti unde investitiile vor fi de 86 milioane euro si estimarea este ca deschiderea fi in august sau septembrie anul viitor. Timisoara si Brasov sunt urmatoarele orase de pe lista Ikea, dar nu mai repede de 2020 sau 2021. Grupul suedez are in plan sa investeasca 2 miliarde de lei in tara pana in 2025 cand numarul de magazine ar trebui sa ajunga la noua.

Bancile din Marea Britanie vor sustine Libor pana in 2021

Autoritatea de reglementare a pietei financiare din Marea Britanie FCA) a confirmat ca toate cele 20 de banci au fost de acord sa sprijine pana in 2021 Libor London Interbank Offered Rate) - rata dobanzii practicata pe piata londoneza - si sa dezvolte un indicator cu un grad mai mare de incredere, transmite Bloomberg.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2682 seconds )